Hogeschool Leiden - Leiden

Instelling: Hogeschool Leiden
Vestigingen in: Den Haag, Leiden
Opleidingsniveaus: HBO Bachelor, HBO Master, Overig
Bezoekersadres: Zernikedreef 11, 2333 CK Leiden
Postadres: Zernikedreef 11, 2333 CK Leiden

Associate degree Management in de zorg bij Hogeschool Leiden - Leiden

Inspirerend leidinggeven, werkprocessen efficiënt coördineren en aanspreekpunt zijn voor leidinggevende collega’s: dat is managen op operationeel niveau. De inhoud van de studie is afgestemd op de beroepspraktijk. U oefent de verkregen vaardigheden in uw eigen werkomgeving.

Competentiegericht
Het Associate degree-programma Management in de Zorg is gericht op het verwerven van de competenties die een manager op operationeel niveau moet bezitten. U doet kennis op over plannen en organiseren, financieel beheer, bewaken van de kwaliteit en de voortgang, onderzoek en het inrichten van projecten. Daarnaast leert u hoe u personeel kunt inzetten, hoe u leiding geeft aan een medewerker en aan een team, en hoe u mensen kunt stimuleren om bij te dragen aan verandering. Richtinggevend voor uw handelen en bepalend voor het resultaat is steeds de vraag van de cliënt en de markt.

Praktijkgericht
De opleidingscompetenties zijn geformuleerd samen met het werkveld, dus toegespitst op wat u werkelijk nodig heeft. Tijdens de opleiding fungeert uw werk als belangrijke leeromgeving. De taken en producten van een operationeel manager vormen namelijk het uitgangspunt en u voert praktijkopdrachten uit binnen uw organisatie. Uiteraard wordt u hierbij ondersteund door een begeleider uit de eigen organisatie. Wat u leert heeft directe relevantie voor het eigen werk.

Studentgericht
U bent bij Hogeschool Leiden regisseur van uw eigen studie. Het doel staat vast, namelijk het verkrijgen van alle opleidingscompetenties. De weg ernaartoe bepaalt u voor een deel zelf. U stemt uw persoonlijke leerroute en uw studieplan af op wat u meebrengt aan kennis en ervaring én op de mogelijkheden van uw werk en privésituatie. De studie begint met het in kaart brengen van ieders persoonlijke competentieprofiel en het maken van een studieplan. Sommige competenties heeft u wellicht al, bijvoorbeeld omdat u leiding geeft aan een team. Op basis van aantoonbaar verworven competenties kunt u voor één of meer modules vrijstelling aanvragen bij de Examencommissie.

Informatie over
Hogeschool Leiden - Leiden

Welke opleidingen kun je volgen aan Hogeschool Leiden - Leiden?

(28) opleidingen gevonden

Meer informatie over Leiden

Informatie over de kwalititeit van Hogeschool Leiden - Leiden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...