EuroCollege Hogeschool - Rotterdam

Instelling: EuroCollege Hogeschool
Vestigingen in: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht
Opleidingsniveaus: HBO Bachelor, MBO Niveau 4, HBO Master, MBO Niveau 3, Overig, WO Master
Bezoekersadres: Westblaak 139, 3012 KJ Rotterdam
Postadres: Westblaak 139, 3012 KJ Rotterdam

International Business, Entrepreneurship & Management bij EuroCollege Hogeschool - Rotterdam

Bachelor International Business Management (Ondernemen)

Veel mensen dromen van een eigen onderneming. Je hebt dan de vrijheid om te doen wat jij wil. Anderen streven ernaar om succesvol leiding te geven aan een groot bedrijf. Hoe je droom er ook uitziet, in beide gevallen zul je bereid moeten zijn om aan te pakken en te ondernemen.

EuroCollege Rotterdam heeft een international business programma ontwikkeld waarmee je veel kanten op kunt. Het betreft de bachelor International Business Management. Een stevige hbo-bachelor waarin je als student leert wat succesvol ondernemen en leidinggeven is. De opleiding is in het Nederlands!

Leren van ondernemers

De beste leerschool is de praktijk. Tijdens je opleiding leer je van echte ondernemers en managers. Van mensen die het klappen van de zweep kennen. Het spreekt voor zich dat wij de theorie niet verwaarlozen. Natuurlijk kan een international business school niet van iedereen een ondernemer maken. Een goede business management opleiding kan studenten wel zo prikkelen dat zij daadwerkelijk ondernemender worden.

 

Succes by doing!

Plannen maken, goalsetting en gerichte actie ondernemen leiden altijd tot succes. Op onze business school leer je hoe een goed idee ontwikkelt en effectief in de markt zet, alsmede hoe je investeerders ervan overtuigt te investeren in jouw onderneming.Tevens leer je hoe je een onderneming opzet en runt tijdens je senior project. De projecten zijn bij EuroCollege tijd real life.

 

Leren doen en denken als een ondernemer

Je ontwikkelt een scherp inzicht in wat je wel en niet kunt. Een succesvol ondernemer kent immers zijn zwakheden en leert deze compenseren. Opgeven is taboe. Succes in welke vorm dan ook kent altijd dezelfde oorsprong: doelgerichte en vasthoudende actie. Dat vereist een analytisch geest en een sterke wil.

 

Opzet van de studie

Het programma van de International Business School duurt 3 jaar. Je volgt de eerste twee jaar vier dagen in de week lessen. Het zijn volle lesdagen. Lesuitval kennen wij niet. Tevens besteden wij veel aandacht aan begeleiding. Het laatste jaar is gereserveerd voor de stage en het afstudeerproject. Het spreekt voor zich dat leert van docenten uit de praktijk. Goed voorbeeld doet goed volgen. In de laatste periode verricht je toegepast onderzoek binnen een real life context. Uiteraard begeleiden wij jou hierbij. Je leert dat bestaande ervaringen en inzichten op het gebied van bedrijfsvoering beoordelen en toe te passen. Daarna ben je "ready to manage".

 

Vakken international business school

Uiteraard besteden we aandacht aan management, marketing, financieel management, decisions making, globalisering, recht, cross cultural management, teambuilding en communicatie. Je krijgt ook les en training in vakken zoals concepten bedenken, creating, business strategy, marketing concepts & strategy, selling, customer relations networking. Tevens krijgt je inzicht in wat er allemaal komt kijken bij succesvol leidinggeven en ondernemen.

 

Voor wie is International Business bestemd?

De studie is niet alleen bedoeld voor studenten die het ondernemersbloed in zich voelen kloppen. De studie is ook bedoeld voor die studenten die ondernemend willen worden en zo nog concurrerender willen zijn op de arbeidsmarkt. Kortom, voor ambitieuze studenten die het maximale uit zichzelf willen halen.

 

Toekomst

Niet iedereen zal na zijn studie onmiddellijk voor zichzelf beginnen. Zo kun je ook eerst ervaring opdoen bij een "baas", om daarna zelf iets te starten. Een ander zal ervoor kiezen om zijn ondernemende kwaliteiten in te zetten om carrière te maken in een groot bedrijf. In ieder geval leer je bij ons het fundament te leggen voor een mooie toekomst.

 

Waar?

Rotterdam EuroCollege Hogeschool

Informatie over
EuroCollege Hogeschool - Rotterdam

Welke opleidingen kun je volgen aan EuroCollege Hogeschool - Rotterdam?

(40) opleidingen gevonden

Alle open dagen van EuroCollege Hogeschool - Rotterdam

(8) open dagen gevonden

Meer informatie over Rotterdam

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...