EuroCollege Hogeschool - Amsterdam

Instelling: EuroCollege Hogeschool
Vestigingen in: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht
Opleidingsniveaus: HBO Bachelor, MBO Niveau 4, HBO Master, MBO Niveau 3, Overig, WO Master
Bezoekersadres: IJsbaanpad 9, 1076 CV Amsterdam
Postadres: Westblaak 139, 3012 KJ Rotterdam

International Business & Sales (mbo+) bij EuroCollege Hogeschool - Amsterdam

 

www.eurocollege

 

International Business & Sales

Eindelijk een stevige mbo-opleiding waar je verschillende kanten mee op kunt. Je kunt na deze opleiding gaan werken in de wereld van handel, import en export of een eigen bedrijf beginnen. We leiden je in 2 jaar op voor niveau 4+. De opleiding is in het Nederlands. In een brede opleiding laten we je de wereld zien van international business, sales en trade. Het is een leuke en afwisselende studie, vol spanning en uitdaging.

 

Alles draait om mensen

In de wereld van International Business & Sales® gaat het om mensen. Alles draait om mensen ontmoeten, verkoop van producten, het vervoer ervan en service. Om internationaal op niveau mee te kunnen draaien, volg je marktbewegingen en internationale ontwikkelingen op de voet. Wanneer je een deal sluit met een bedrijf in Shanghai of Moskou over de verkoop van 10.000 kratten Palmbier zal jij je ook moeten afvragen hoe dat bier daar komt.

 

Levende vis eten?

Het ontvangen van een Chinese zakendelegatie is anders dan wanneer je zakenmensen uit Kenia ontvangt. Hoe wissel je bijvoorbeeld business cards uit? De gewoonten en regels zijn in België of in Saoedi-Arabië weer anders. Als International Business & Sales manager is het belangrijk dat je snel kunt schakelen. Je moet over veel aanpassingsvermogen beschikken. Wat doe je als je tijdens een zakendiner in Beijing een levende vis opgediend krijgt?

 

International Business management: de echte praktijk!

Tevens trainen wij jou in business etiquette en het gastvrij ontvangen van gasten. In de zomermaanden loop je stage in bedrijven waar de eigenaar de scepter zwaait, zodat je op afstand het ondernemen kunt afkijken. In het tweede jaar werk je aan het enterprise development project. Je ontwikkelt dan je eigen onderneming.

 

Breed inzetbaar

Na de opleiding International Business & Sales ligt de wereld aan je voeten. De groeiende wereldhandel vraagt naar wereldburgers met een goede opleiding. De opleiding is breed, je bent inzetbaar in verschillende functies en branches. Verkoper, manager of marketingmanager; welke titel staat straks op jouw business card?

 

Lessen en vakken

Je krijgt les in management & organisatie, marketing en communicatie. Naast een flinke portie handel, krijg je ook les in de volgende vakken: internationalisering, import en export, handelspolitiek, cultuur, internationaal management, recht en interculturele communicatie, betalingsverkeer, logistiek en internationaal vervoer. Uiteraard vergeten we de talen niet zoals Engels en Spaans. Bij voldoende animo bieden we een basiscursus Chinees aan.

 

Getting the right attitude®

Uiteraard word je getraind in de beroemde “no pain, no gain”-mentaliteit van EuroCollege. Studeren aan EuroCollege vereist immers ambitie en motivatie. Bij ons leer je presteren en je grenzen verleggen. Wij laten je ervaring opdoen in de echte, harde praktijk van de zakenwereld.

 

Goede opstap naar een hbo-bachelor

De opleiding vormt een uitstekende opstap naar een bachelorstudie. De opleiding is zoals gebruikelijk bij ons op school zwaarder dan een gemiddelde mbo-opleiding. Dit hebben wij gedaan om de aansluiting op een hbo-vervolgstudie te vergemakkelijken.

 

In één jaar van mbo naar hbo

De opleiding vormt een goede opstap naar een bachelor studie. De opleiding is zoals gebruikelijk bij ons op school zwaarder dan een gemiddelde mbo-opleiding. Dit hebben wij gedaan om de aansluiting op een hbo-vervolgstudie te vergemakkelijken. Op EuroCollege Hogeschool bieden we drie bachelors aan: International Business & Entrepreneurship, International Hotel & Hospitality Management en Hospitality & Evenementen Management.

 

Waar?

De versnelde en begeleide mbo+ opleidingen zijn te volgen in Amsterdam & Rotterdam.

 

Informatie over
EuroCollege Hogeschool - Amsterdam

Welke opleidingen kun je volgen aan EuroCollege Hogeschool - Amsterdam?

(33) opleidingen gevonden

Meer informatie over Amsterdam

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...