Hogeschool Tio (Mbo) - Utrecht

Instelling: Hogeschool Tio (Mbo)
Vestigingen in: Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam, Utrecht
Opleidingsniveaus: MBO Niveau 4
Bezoekersadres: Oudenoord 2, 3513ER Utrecht
Postadres: Oudenoord 2, 3513ER Utrecht

Hotelmanagement bij Hogeschool Tio (Mbo) - Utrecht

Organiseren zit je als toekomstig hotelmanager in het bloed! De studie Hotelmanagement biedt je alle facetten van allround management, zodat jij elke onderneming tot een succes kunt maken.
www.tio.nl/hotelmanagement

Mbo4 diploma in 2 jaar!

Bij Tio studeer je supersnel. Na het vmbo kun je in slechts twee jaar je mbo4-diploma behalen. Je beschikt dan over de kwalificatie Manager/Ondernemer Horeca (crebocode: 25184) op niveau 4 (het Middelbare Hotelschooldiploma).

Mbo4 diploma in 1 jaar!

Heb je een havo- of mbo-diploma? Dan kun je zelfs in één jaar je mbo4-diploma behalen met een intensief fasttrackprogramma. Deze snelle formule van Tio is bedoeld voor studenten die zeer gemotiveerd zijn.

Praktijkgerichte hotelopleiding

Bij deze opleiding staat de praktijk centraal. Zo leer je gasten in te checken in het receptielokaal en koken in de kookstudio. Je schrijft een eigen ondernemingsplan, bezoekt een event en krijgt les van specialisten uit de branche. In het laatste jaar run je samen met medestudenten een week lang een echt hotel en organiseer je events. Tot slot pas je wat je hebt geleerd toe in de praktijk tijdens twee (internationale) stages.

Hotel- en Eventbranche

Welkom in de bruisende wereld van gastvrijheid. Hotels en evenementen zijn bij uitstek plekken waar verschillende culturen bij elkaar komen. De branche is internationaal en heeft veel potentie. Alleen al in Nederland zijn er ruim 3.500 hotels met een gezamenlijke omzet van zo’n 4 miljard euro per jaar. En de Nederlandse festivals trekken jaarlijks zo’n 27 miljoen bezoekers.

Hotelmanagement iets voor jou?

Je bent een perfectionist met oog voor detail, maar ook een ondernemer met lef. Je zorgt voor een goed doordacht en uitvoerbaar beleid op het gebied van gastvrijheid, personeel, marketing, financiën en eventorganisatie. Na de opleiding HMA ben je commercieel en dienstverlenend ingesteld. En geknipt voor een managementcarrière in de hotellerie en eventbranche.

Hbo Hotel- en Eventmanagement in twee jaar na HMA

Verder studeren? Kies na de opleiding Hotelmanagement (HMA) de hbo opleiding Hotel- en Eventmanagement (HEM) aan Hogeschool Tio. Met je diploma HMA op zak kun je de bacheloropleiding HEM in drie jaar halen. Voor excellente studenten bestaat zelfs de mogelijkheid om in het tweede jaar van de hbo-opleiding HEM in te stromen. In dat geval mag je je al naar twee jaar Bachelor of Business Administration (BBA) noemen.
www.tio.nl/hotelmanagement_en_eventmanagement

Informatie over
Hogeschool Tio (Mbo) - Utrecht

Welke opleidingen kun je volgen aan Hogeschool Tio (Mbo) - Utrecht?

(2) opleidingen gevonden

Meer informatie over Utrecht

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...