Hogeschool Tio (Mbo) - Eindhoven

Instelling: Hogeschool Tio (Mbo)
Vestigingen in: Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam, Utrecht
Opleidingsniveaus: MBO Niveau 4
Bezoekersadres: Begijnenhof 8-12, 5611EL Eindhoven
Postadres: Begijnenhof 8-12, 5611EL Eindhoven

Steward(ess) Receptionist(e) Host(ess) bij Hogeschool Tio (Mbo) - Eindhoven

Elke dag nieuwe gasten en andere collega’s. Vreemde talen, verre landen en andere culturen. Na de opleiding Stewardess Receptioniste Hostess (SRH) ben jij klaar voor deze internationale uitdaging!
www.tio.nl/stewardess_receptioniste_hostess

Mbo4 luchtvaartdienstverlener in 2 jaar! 

Na het vmbo kun je in slechts twee jaar je mbo4-diploma behalen. Je beschikt dan over de kwalificatie Luchtvaartdienstverlener (crebocode: 25363) op niveau 4.

Mbo4 diploma in 1 jaar!

Heb je een havo- of mbo-diploma? Dan kun je zelfs in één jaar je mbo4-diploma behalen met een intensief fasttrackprogramma. Deze snelle formule van Tio is bedoeld voor studenten die zeer gemotiveerd zijn.

Praktijkgerichte mbo4 opleiding

Je leert alles op het gebied van luchtvaartdienstverlening, interculturele communicatie en customer relationship management. Je volgt een Flight safety training met fire & smoke-oefening en een evacuatietraining op locatie. Om buitenlandervaring op te doen maak je een internationale studiereis. Tot slot breng je wat hebt geleerd in de praktijk tijdens je twee (internationale) stages.

De branche

Na de opleiding Steward(ess) Receptionist(e) Host(ess) kun je over de hele wereld aan de slag. Met jouw servicegerichte instelling en representativiteit ben je welkom bij organisaties met grote namen. Neem bijvoorbeeld luchthaven Schiphol: in 2017 wederom in de top vijftien van beste luchthavens van de wereld.

Opleiding Steward(ess) Receptionist(e) Host(ess) iets voor jou?

Je hebt een servicegerichte instelling en een goed gevoel voor vreemde talen. Je staat stevig in je schoenen en speelt makkelijk in op onverwachte gebeurtenissen. Je hebt oog voor commerciele kansen en anticipeert op signalen van passagiers. ‘Service with a smile’ is voor jou vanzelfsprekend.
www.tio.nl/stewardess_receptioniste_hostess

Informatie over
Hogeschool Tio (Mbo) - Eindhoven

Welke opleidingen kun je volgen aan Hogeschool Tio (Mbo) - Eindhoven?

(2) opleidingen gevonden

Meer informatie over Eindhoven

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...