Hogeschool Tio (Mbo) - Eindhoven

Instelling: Hogeschool Tio (Mbo)
Vestigingen in: Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam, Utrecht
Opleidingsniveaus: MBO Niveau 4
Bezoekersadres: Begijnenhof 8-12, 5611EL Eindhoven
Postadres: Begijnenhof 8-12, 5611EL Eindhoven

Hotelmanagement bij Hogeschool Tio (Mbo) - Eindhoven

Organiseren zit je als toekomstig hotelmanager in het bloed! De studie Hotelmanagement biedt je alle facetten van allround management, zodat jij elke onderneming tot een succes kunt maken.
www.tio.nl/hotelmanagement

Mbo4 diploma in 2 jaar!
Bij Tio studeer je supersnel. Na het vmbo kun je in slechts twee jaar je mbo4-diploma behalen. Je beschikt dan over de kwalificatie Manager/Ondernemer Horeca (crebocode: 25184) op niveau 4 (het Middelbare Hotelschooldiploma). 

Mbo4 diploma in 1 jaar!
Heb je een havo- of mbo-diploma? Dan kun je zelfs in één jaar je mbo4-diploma behalen met een intensief fasttrackprogramma. Deze snelle formule van Tio is bedoeld voor studenten die zeer gemotiveerd zijn.

Praktijkgerichte hotelopleiding
Bij deze opleiding staat de praktijk centraal. Zo leer je koken in de kookstudio en krijg je les van specialisten uit de branche. Daarnaast zijn management en horecavakkennis belangrijke onderdelen. Het studieprogramma bevat vakken als marketingmix, cateringmanagement en rooms division. Halverwege het tweede jaar run je samen met medestudenten een week lang een hotel. Met een zelfgekozen (internationale) stage sluit je beide jaren af.

Hotel- en Eventbranche
Welkom in de bruisende wereld van gastvrijheid. Hotels en evenementen zijn bij uitstek plekken waar verschillende culturen bij elkaar komen. De branche is internationaal en groeit ieder jaar. Nederland telt ruim 3500 hotels met een gezamenlijke omzet van zo’n 3,3 miljard euro per jaar. Alleen al de Nederlandse festival trekken jaarlijks zo’n 23 miljoen bezoekers.. 

Hotelmanagement iets voor jou?
Je bent een perfectionist met oog voor detail., maar ook een ondernemer met lef. . Je beleid op het gebied van gastvrijheid, personeel, marketing financiën en eventorganisatie is goed doordacht en uitvoerbaar. Na HMA ben je commercieel en dienstverlenend. En geknipt voor een managementcarrière in de hotellerie en eventbranche.
www.tio.nl/hotelmanagement

Hbo Hotel- en Eventmanagement in vier jaar na vmbo
Verder studeren? Kies na de opleiding Hotelmanagement (HMA) de hbo opleiding Hotel- en Eventmanagement (HEM) aan Hogeschool Tio. Met je diploma HMA op zak kun je de bacheloropleiding HEM in drie jaar halen. Voor excellente studenten bestaat zelfs de mogelijkheid om in het tweede jaar van de hbo-opleiding HEM in te stromen. In dat geval mag je je al naar twee jaar Bacheor of Business Administration noemen.
www.tio.nl/hotelmanagement_en_eventmanagement

Informatie over
Hogeschool Tio (Mbo) - Eindhoven

Welke opleidingen kun je volgen aan Hogeschool Tio (Mbo) - Eindhoven?

(5) opleidingen gevonden

Alle open dagen van Hogeschool Tio (Mbo) - Eindhoven

(8) open dagen gevonden

Meer informatie over Eindhoven

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...