Hogeschool Tio (Mbo) - Eindhoven

Instelling: Hogeschool Tio (Mbo)
Vestigingen in: Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam, Utrecht
Opleidingsniveaus: MBO Niveau 4
Bezoekersadres: Begijnenhof 8-12, 5611EL Eindhoven
Postadres: Begijnenhof 8-12, 5611EL Eindhoven

Commercieel Business Management bij Hogeschool Tio (Mbo) - Eindhoven

Verkoop is internationaal en overal. Ontwikkel met Commercieel Business Management (CBM) het talent dat nodig is om carrière te maken in business. Wie weer sluit jij de deal van het jaar! 
www.tio.nl/commercieel_business_management

Mbo business opleiding in twee jaar!
Bij Tio studeer je super snel. Na het vmbo kun je in slechts twee jaar je mbo4-diploma behalen. Je beschikt dan over de kwalificatie Junior Accountmanager (crebocode: 25132) op niveau 4.

Mbo business opleiding in één jaar!
Heb je een havo- of mbo-diploma? Dan kun je zelfs in één jaar je mbo4-diploma behalen met een intensief fasttrackprogramma. Deze snelle formule van Tio is bedoeld voor studenten die zeer gemotiveerd zijn.

Praktijkgericht
Zaken doen leer je het best in de praktijk. Daarom oefen je tijdens deze opleiding met real life  bezoek je multinationals en start je je eigen onderneming.  Je doet rollenspelen en leert alles over accountbeheer.  Dit breng je in de praktijk tijdens je stage bij een (internationaal) bedrijf.

Business branche
Wereldwijd zijn miljarden mensen afhankelijk van handel. Hier liggen volop kansen voor young professionals met kennis van zaken. Ook in het MKB, goed voor bijna 60% van de Nederlandse export, is je kennis waardevol. Commericeel Business Management is een brede opleiding, je hebt dus mogelijkheden in veel verschillende branches en functies: van multinationals tot het mkb en van accountmanagement tot marketing en communicatie. Na deze opleiding maak je ook je eigen onderneming tot een succes.

Mbo business opleiding iets voor jou?
Je adviseert je klanten over producten en ontwikkelingen en stel marketing- en accountplannen op. Je onderhandelt over prijzen en hebt de wil om te scoren. Je hebt een zakelijke instelling en handelt niet alleen in woorden, maar ook in daden. Business vraagt om ondernemersgeest. Weet jij de ondernemer in jezelf naar boven te halen
www.tio.nl/commercieel_business_management

Informatie over
Hogeschool Tio (Mbo) - Eindhoven

Welke opleidingen kun je volgen aan Hogeschool Tio (Mbo) - Eindhoven?

(5) opleidingen gevonden

Alle open dagen van Hogeschool Tio (Mbo) - Eindhoven

(8) open dagen gevonden

Meer informatie over Eindhoven

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...