Hogeschool Tio (Hbo) - Hengelo

Instelling: Hogeschool Tio (Hbo)
Vestigingen in: Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam, Utrecht
Opleidingsniveaus: MBO Niveau 4, HBO Bachelor
Bezoekersadres: Julianalaan 9, 7553AB Hengelo
Postadres: Julianalaan 9, 7553AB Hengelo

Internationaal Toeristisch Management bij Hogeschool Tio (Hbo) - Hengelo

Maak werk van vakantie! Als toeristisch manager verkoop je de wereld. Je stelt reizen samen, koopt scherp in en legt wereldwijd contacten. Internationaal Toeristisch Management (ITM) is je ‘boarding pass’ naar de toekomst.
www.tio.nl/internationaal_toeristisch_management

Hbo toerisme in 3 jaar!

De hbo opleiding Internationaal Toeristisch Management leidt in slechts drie jaar op voor het beroepscompetentieprofiel Manager Toerisme en Recreatie. Deze bacheloropleiding is door de NVAO geaccrediteerd. Met het ITM-diploma mag je de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration (BBA) voeren.

De branche voor toerisme

Tio is al bijna 50 jaar befaamd in de reiswereld. Toerisme is wereldwijd de grootste branche en van cruciaal belang voor de wereldeconomie. De branche is sterk veranderd onder invloed van nieuwe businessmodellen en online ondernemen. Ook op productgebied zijn er constant ontwikkelingen: consumenten vragen niet langer naar pakket- en groepsreizen, maar zijn op zoek naar beleving. Verder zorgen social media, reviews en mobiel internet voor nieuwe trends. Om hier in mee te kunnen gaan, is de branche continu op zoek naar goed opgeleide mensen.

Geknipt voor een toeristische carrière?

Jij bent een reiziger in hart en nieren en ontdekt graag nieuwe landen en andere culturen. Je hebt commerciële en leidinggevende capaciteiten. Na de opleiding ITMstel je reizen samen en verkoopt ze door. Je oriënteert je op internationale bestemmingen en creëert toeristische mogelijkheden. Je maakt goede deals en bent de concurrentie altijd net een stapje voor. De organisatie van studiereizen behoort tot je taken, net als de inkoop van vliegtuigstoelen, hotelbedden en excursies. Als toeristisch expert maak je ook je eigen onderneming tot een succes. Dankzij je kennis van eventmanagement organiseer je de meest unieke internationale (zakelijke) events en incentives. 

Studie in het Engels

Op alle vijf vestigingen van Tio wordt de opleiding ITM in het Nederlands aangeboden. Op de vestigingen in Amsterdam en Utrecht kan ook gekozen worden voor de volledig Engelstalige variant.
www.tio.nl/en/international_tourism_management

Informatie over
Hogeschool Tio (Hbo) - Hengelo

Welke opleidingen kun je volgen aan Hogeschool Tio (Hbo) - Hengelo?

(7) opleidingen gevonden

Alle open dagen van Hogeschool Tio (Hbo) - Hengelo

(3) open dagen gevonden

Meer informatie over Hengelo

Informatie over de kwalititeit van Hogeschool Tio (Hbo) - Hengelo

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...