Hogeschool Tio (Hbo) - Amsterdam

Instelling: Hogeschool Tio (Hbo)
Vestigingen in: Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam, Utrecht
Opleidingsniveaus: HBO Bachelor, MBO Niveau 4
Bezoekersadres: Tempelhofstraat 5, 1043EA Amsterdam
Postadres: Tempelhofstraat 5, 1043EA Amsterdam

Hotel- en Eventmanagement bij Hogeschool Tio (Hbo) - Amsterdam

Hospitality is hot! Welkom in de wereld van tophotels en sterrenrestaurants. Maar ook van festivals, concerten en sportevenementen. Hotel- en Eventmanagement (HEM): de klassieke hogere hotelschool in combinatie met eventmanagement.
www.tio.nl/hotelmanagement_en_eventmanagement

Hbo in drie jaar

De hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement leidt in slechts drie jaar op voor het beroepscompetentieprofiel Hoger Hotelonderwijs. Deze bacheloropleiding is door de NVAO geaccrediteerd. Met het HEM-diploma mag je de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration (BBA) voeren.

Hotel- en Eventbranche

Vrije tijd is big business, van een overnachting in een hotel tot een bezoek aan een festival. Jaarlijks zorgen toerisme en recreatie voor zo’n 68 miljard euro aan uitgaven in ons land. In 2016 bezochten bijna 16 miljoen buitenlandse toeristen ons land en dit aantal zal de komende jaren verder stijgen. Nederland is bovendien Europees topper als het gaat om het aantal congressen. Door opkomst van websites als Booking.com is er een sterke behoefte aan professionals met kennis van e-commerce. Een branche met potentie dus!

Geknipt voor een carrière in de hospitality?

Word jij manager van een groot hotel in het buitenland? Of organisator van evenementen en congressen? Dan is de opleiding HEM de eerste stap. Om een verblijf of evenement tot een succes te maken, moet je je kunnen verplaatsen in de gast. Hospitality draait immers om het creëren van een beleving. Ook worden er hoge eisen gesteld aan je capaciteiten op het gebied van management en organisatie. Je hebt vakkennis, overzicht en een goed gevoel voor de business nodig. Have you got what it takes?

Studie in het Engels

Op alle vijf vestigingen van Tio wordt de opleiding HEM in het Nederlands aangeboden. Op de vestigingen in Amsterdam en Utrecht kan ook gekozen worden voor de volledig Engelstalige variant.
www.tio.nl/en/hotel_and_event_management

Informatie over
Hogeschool Tio (Hbo) - Amsterdam

Welke opleidingen kun je volgen aan Hogeschool Tio (Hbo) - Amsterdam?

(7) opleidingen gevonden

Meer informatie over Amsterdam

Informatie over de kwalititeit van Hogeschool Tio (Hbo) - Amsterdam

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...