Hogeschool Tio (Hbo) - Amsterdam

Instelling: Hogeschool Tio (Hbo)
Vestigingen in: Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam, Utrecht
Opleidingsniveaus: HBO Bachelor, MBO Niveau 4
Bezoekersadres: Tempelhofstraat 5, 1043EA Amsterdam
Postadres: Tempelhofstraat 5, 1043EA Amsterdam

International Business Management bij Hogeschool Tio (Hbo) - Amsterdam

De wereld van nu draait om handel. Internationale contacten leggen en behouden. Kansen zien, of ze zelf creëren. De bacheloropleiding International Business Management (IBM) brengt je een stap dichter bij internationaal succes.

www.tio.nl/international_business_management

Hbo in drie jaar
De opleiding International Business Management leidt in slechts drie jaar op voor het beroepscompetentieprofiel Inernational Business and Management Studies (IBMS). Deze bacheloropleiding is door de NVAO geaccrediteerd. Met het IBM-diploma mag je de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration voeren.

Business branche
Na je opleiding IBM is de wereld je werkveld. De groeiende wereldhandel blijft vragen om internationaal georiënteerde managers met een goede opleiding. De opleiding is breed, je bent daarom inzetbaar in verschillende functies en branches. Marketingmanager, Financial controller of Logistics consultant: welke functie siert straks jouw visitekaartje?

Geknipt voor een business carrière?
Je introduceert een nieuw product op de Amerikaanse markt en vliegt door naar Shanghai om advies te geven over de verkoopprijs. ‘Business as usual’ voor jou. Ook in de financiële dienstverlening draai je op topniveau mee. Je volgt internationale ontwikkelingen op de voet, hebt een neus voor nieuwe markten en hebt de trends van morgen, gisteren al gespot. Als geen ander ben jij in staat een netwerk van contacten over de hele wereld te onderhouden. Je zet je kennis in als manager bij een multinational, als zelfstandig ondernemer of bij een bedrijfsovername.

Studie in het Engels
Op alle vijf vestigingen van Tio wordt de opleiding IBM in het Nederlands aangeboden. Op de vestiging in Utrecht en Amsterdam kan ook gekozen worden voor de volledig Engelstalige variant.
www.tio.nl/en/international_business_management

Informatie over
Hogeschool Tio (Hbo) - Amsterdam

Welke opleidingen kun je volgen aan Hogeschool Tio (Hbo) - Amsterdam?

(5) opleidingen gevonden

Alle open dagen van Hogeschool Tio (Hbo) - Amsterdam

(10) open dagen gevonden

Meer informatie over Amsterdam

Informatie over de kwalititeit van Hogeschool Tio (Hbo) - Amsterdam

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...