Hogeschool Tio (Hbo) - Amsterdam

Instelling: Hogeschool Tio (Hbo)
Vestigingen in: Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam, Utrecht
Opleidingsniveaus: MBO Niveau 4, HBO Bachelor
Bezoekersadres: Tempelhofstraat 5, 1043EA Amsterdam
Postadres: Tempelhofstraat 5, 1043EA Amsterdam

E-commerce Marketing Sales bij Hogeschool Tio (Hbo) - Amsterdam

Achter een sterk merk schuilt een sterke persoonlijkheid. Iemand die alles weet over consumentenbehoeften en daar handig op inspeelt. Zet jij de nieuwste vinding van GCoolblue of Amazon in de markt? 
www.tio.nl/e-commerce_marketing_sales 

Commerciële Economie in 3 jaar!

De hbo-opleiding E-commerce Marketing Sales (EMS) leidt in slechts drie jaar op voor het beroepscompetentieprofiel Commerciële Economie. Deze bacheloropleiding is door de NVAO geaccrediteerd. Met het EMS-diploma mag je de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration (BBA) voeren.

De branche

Online business is booming: 73% van de Nederlanders koopt online, samen goed voor 20 miljard euro aan online aankopen. Door het stijgende aantal online verkopen, stijgt ook de behoefte aan mensen met verstand van e-commerce. Na je opleiding weet je hoe je online en offline verkopen een flinke boost kunt geven, zowel in het MKB als voor een multinational. Ga bijvoorbeeld aan de slag als accountmanager, internetmarketeer, communicatieadviseur of salesmanager. Of start je liever je eigen online onderneming?  

Marketingcarrière iets voor jou?

Heb jij gevoel e-commerce en denk je ‘outside the box’? Benut je talenten en kies voor de opleiding E-commerce Marketing Sales. Je stelt marketingplannen op, ontwikkelt communicatiecampagnes en sluit de beste deals. Jouw duidelijke visie op de toekomst en kennis van marktonderzoek maken het verschil. Als geen ander weet je wat ervoor nodig om een brand neer te zetten. 

Eerste e-commerce opleiding

EMS is de eerste marketingopleiding in Nederland met een sterke nadruk op e-commerce. De samenwerking met brancheorganisatie Thuiswinkel.org zorgt voor een groot netwerk aan e-commerce relaties. EMS heeft hoge cijfers in de Nationale Studenten Enquête (NSE) en is al twee jaar op rij benoemd tot de beste hbo-opleiding Commerciële Economie door de Keuzegids Hbo

Quote uit de Keuzegids: 
"E-commerce Marketing Sales van het particuliere Tio heeft juichende studenten. Zij zijn met name blij met het stimulerende lesprogramma en de communicatie"

Informatie over
Hogeschool Tio (Hbo) - Amsterdam

Welke opleidingen kun je volgen aan Hogeschool Tio (Hbo) - Amsterdam?

(6) opleidingen gevonden

Alle open dagen van Hogeschool Tio (Hbo) - Amsterdam

(8) open dagen gevonden

Meer informatie over Amsterdam

Informatie over de kwalititeit van Hogeschool Tio (Hbo) - Amsterdam

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...