Hogeschool Tio (Hbo) - Rotterdam

Instelling: Hogeschool Tio (Hbo)
Vestigingen in: Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam, Utrecht
Opleidingsniveaus: HBO Bachelor, MBO Niveau 4
Bezoekersadres: Weena 457, 3013 AL Rotterdam
Postadres: Weena 457, 3013 AL Rotterdam

Hogeschool Tio (Hbo) - Rotterdam

Weena 457, 3013 AL Rotterdam

See video

De erkende hbo- en mbo-opleidingen van Tio bereiden je voor op een carrière in hotellerie, eventmanagement, toerisme, business en marketing.

Topopleidingen bij Tio

Hogeschool Tio is door de Keuzegids Hoger Onderwijs 2015 uitgeroepen tot 'Beste Middelgrote Hogeschool 2015'. Bovendien krijgen de opleidingen Hotel- en Eventmanagement, Internationaal Toeristisch Management en International Business Management het predicaat ‘topopleiding’ mee. 

Kwaliteit: Tio scoort 4 keer

Na de Nationale Studenten Enquête, Keuzegids en Onderwijsinspectie staat Tio nu ook op 1 in de ranglijst voor wat betreft studeren met functiebeperkingen. Tio scoort op alle onderdelen hoger dan het gemiddelde in Nederland en krijgt het hoogste totaaloordeel.

Kleinschalig en persoonlijk

Als particuliere onderwijsinstelling kan Hogeschool Tio meer investeren in de kwaliteit van het onderwijs dan overheidsinstellingen. De vestigingen van Tio zijn klein, net als de klassen met gemiddeld slechts zo’n 11 studenten. Docenten kunnen je daardoor veel persoonlijke aandacht geven.

Snel en intensief

Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut. De persoonlijke benadering van Tio maakt snel studeren mogelijk. Het onderwijs is intensief, met veel contacturen. Bij Tio kun je daardoor in slechts drie jaar en één maand het bachelordiploma behalen. Je mbo4-diploma (middelbare hotelschool, business of luchtvaartdienstverlener) kun je in slechts twee jaar behalen. Bovendien kun je als havist of mbo‘er het mbo4-diploma in slechts één jaar behalen.

Hbo in 3 of 4 jaar

Na havo, vwo of mbo kun je bij Tio in vier of drie jaar je hbo diploma behalen. Ambitieuze studenten krijgen de kans om de bacheloropleiding in slechts drie jaar af te ronden. In de driejarige variant loop je beide stages in de zomer en heb je dus minder vakantie. Daarnaast is het studieprogramma intensiever, met meer contacturen dan bij een overheidsbekostigde opleiding.

De opleidingen bij Tio zijn:

Hotel-en Eventmanagement (HBO)

Hospitality is hot! Welkom in de wereld van tophotels en sterrenrestaurants. Maar ook van festivals, concerten en sportevenementen. HEM: de klassieke hogere hotelschool in combinatie met eventmanagement.

Internationaal Toeristisch Management (HBO)

Maak werk van vakantie! Als toeristisch manager verkoop je de wereld. Je stelt reizen samen, koopt scherp in en legt wereldwijd contacten. ITM is je ‘boarding pass’ naar de toekomst.

Internationaal Business Management (HBO)

De wereld van nu draait om handel. Internationale contacten leggen en behouden. Kansen zien, of ze zelf creëren. International Business Management brengt je een stap dichterbij internationaal succes.

E-commerce Marketing Sales (HBO)

Achter een sterk merk schuilt een sterke persoonlijkheid. Iemand die alles weet over consumentenbehoeften en daar handig op inspeelt. Zet jij de nieuwste uitving van Google of Douwe Egberts in de markt?

Hotelmanagement (MBO4)

Als toekomstig hotelmanager zit gastvrijheid in je bloed! HMA biedt je alle facetten van allround management, zodat jij elke onderneming tot een succes kunt maken. 

Stewardess Receptioniste Hostess (MBO4+)

Elke dag nieuwe gasten en andere collega’s. Vreemde talen, verre landen en andere culturen. Er gaat een wereld voor je open met de opleiding Stewardess Receptioniste Hostess!

Commercieel Business Management (MBO4+)

Handel is internationaal en overal. De kennis en het inzicht die nodig zijn om hier carrière in te maken, vind je bij Commercieel Business Management.

 
Opleidingen (4)
Open dagen (0)
DatumOpen dag

Studentenoordeel

 
Kantine/bedrijfsrestaurant van de instelling 3.4
De sportvoorzieningen voor studenten 1.6
Bron: SKI database 2013

Informatie over
Hogeschool Tio (Hbo) - Rotterdam

Welke opleidingen kun je volgen aan Hogeschool Tio (Hbo) - Rotterdam?

(4) opleidingen gevonden

Meer informatie over Rotterdam

Informatie over de kwalititeit van Hogeschool Tio (Hbo) - Rotterdam

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...