Hogeschool Tio (Hbo) - Utrecht

Instelling: Hogeschool Tio (Hbo)
Vestigingen in: Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam, Utrecht
Opleidingsniveaus: MBO Niveau 4, HBO Bachelor
Bezoekersadres: Oudenoord 2, 3513ER Utrecht
Postadres: Oudenoord 2, 3513ER Utrecht

Hogeschool Tio (Hbo) - Utrecht

Oudenoord 2, 3513ER Utrecht

See video

De erkende hbo- en mbo-opleidingen van Tio bereiden je voor op een carrière in hotellerie, eventmanagement, toerisme, business en marketing. Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut.

 

 

 

Al jarenlang de hoogste scores in de Keuzegids

Alle hbo- en mbo-opleidingen van Hogeschool Tio worden al jarenlang door de Keuzegids Hbo en de Keuzegids Mbo uitgeroepen tot beste in hun vakgebied. 
Bij Tio vind je de volgende topopleidingen:

 

Kleinschalig en persoonlijk

Als particuliere onderwijsinstelling kan Hogeschool Tio meer investeren in de kwaliteit van het onderwijs dan overheidsinstellingen. De vestigingen van Tio zijn klein, net als de klassen met gemiddeld slechts zo’n 11 studenten. Docenten kunnen je daardoor veel persoonlijke aandacht geven.

Snel en intensief

Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut. De persoonlijke benadering van Tio maakt snel studeren mogelijk. Het onderwijs is intensief, met veel contacturen. Bij Tio kun je daardoor in slechts drie jaar je hbo-diploma behalen. Je mbo4-diploma (middelbare hotelschool, business of luchtvaartdienstverlener) kun je in slechts twee jaar behalen. Bovendien kun je als havist of mbo‘er het mbo4-diploma in slechts één jaar behalen.

Hbo in 3 of 4 jaar

Na havo, vwo of mbo kun je bij Tio in drie of vier jaar je hbo-diploma behalen. Ambitieuze studenten krijgen de kans om de bacheloropleiding in slechts drie jaar af te ronden. In de driejarige variant loop je beide stages in de zomer en heb je dus minder vakantie. Daarnaast is het studieprogramma intensiever, met meer contacturen dan bij een overheidsbekostigde opleiding.

De opleidingen bij Tio zijn:

Hotel-en Eventmanagement (hbo)
Welkom in de wereld van tophotels, sterrenrestaurants, festivals en sportevenementen. De gastvrijheidsbranche is op zoek naar jou! Na de opleiding Hotel- en Eventmanagement ben jij in staat de perfecte beleving te creëren voor je gasten, ook online. Elk verblijf en evenement weet jij tot een succes te maken.
Ga bijvoorbeeld aan de slag als hotelmanager, eventmanager, food & beverage manager, marketing- of communicatiemanager. Of start je eigen onderneming.

Internationaal Toeristisch Management (hbo)
Dubai, Botswana, New York, Venetië; de wereld ligt aan je voeten. De reiswereld is op zoek naar jou! Na de opleiding Internationaal Toeristisch Management verkoop jij de wereld, online en offline. Je stelt reizen samen, koopt scherp in en legt wereldwijd contacten.
Ga bijvoorbeeld aan de slag als productmanager, eventmanager, reisadviseur of citymarketeer. Of start je eigen onderneming.

Internationaal Business Management (hbo)
Een glansrijke toekomst: je sluit een deal met een Amerikaans bedrijf en onderzoekt de mogelijkheden om zaken te gaan doen in Azië. De businesswereld is op zoek naar jou! Na de opleiding International Business Management leg jij makkelijk internationale contacten en creëer je zelf kansen. Deze opleiding brengt je een stap dichter bij internationaal succes.
Ga bijvoorbeeld aan de slag als accountmanager, financieel manager, sales- of marketingmanager. Of start je eigen onderneming.

E-commerce Marketing Sales (hbo)
Leer de kneepjes van het online-marketingvak. De marketingwereld is op zoek naar jou! Na de opleiding E-commerce Marketing Sales geef jij online en offline verkopen een flinke boost, voor kleine bedrijven en multinationals. 
Ga bijvoorbeeld aan de slag als accountmanager, online marketeer, communicatieadviseur of salesmanager. Of start je eigen online onderneming!

Hotelmanagement (mbo4)
Bij de opleiding Hotelmanagement leer je alles over allround management, zodat je van elke onderneming een succes kunt maken. Na deze mbo-opleiding ben je commercieel en dienstverlenend, en geknipt voor een managementcarrière in de hotellerie en eventbranche. 
Ga bijvoorbeeld aan de slag als hotelmanager, eventmanager, receptionist of duty manager. Of start je eigen onderneming.

Stewardess Receptioniste Hostess (mbo4)
Elke dag nieuwe gasten en andere collega’s. Vreemde talen en verre landen. Er gaat een wereld voor je open met de opleiding Stewardess Receptioniste Hostess. Na deze mbo-opleiding ben je klaar voor deze internationale uitdaging en sta je stevig in je schoenen, zelfs op 10.000 meter hoogte.
Ga bijvoorbeeld aan de slag als receptionist, hostess, front office manager of stewardess.

Commercieel Business Management (mbo4)
Wie weet sluit jij de deal van het jaar! Bij de opleiding Commercieel Business Management ontwikkel jij het talent dat nodig is om carrière te maken in business. Na deze mbo-opleiding leg jij makkelijk contact met klanten en verkoop jij meer producten dan je grootste concurrent. 
Ga bijvoorbeeld aan de slag als (junior) accountmanager, commercieel medewerker, consultant, sales- of marketingmanager. Of start je eigen onderneming. 

 
Opleidingen (5)
Open dagen (5)
DatumOpen dag
23-02-2018Proefstudeerdag Tio Utrecht
Hogeschool Tio (Hbo) - Utrecht
07-04-2018Open dag
Hogeschool Tio (Hbo) - Utrecht
18-04-2018Proefstudeerdag Tio Utrecht
Hogeschool Tio (Hbo) - Utrecht
07-05-2018Open avond
Hogeschool Tio (Hbo) - Utrecht
05-07-2018Open avond
Hogeschool Tio (Hbo) - Utrecht

Studentenoordeel

 
De sportvoorzieningen voor studenten 1.5
Kantine/bedrijfsrestaurant van de instelling 3.7
Bron: SKI database 2013

Informatie over
Hogeschool Tio (Hbo) - Utrecht

Welke opleidingen kun je volgen aan Hogeschool Tio (Hbo) - Utrecht?

(5) opleidingen gevonden

Alle open dagen van Hogeschool Tio (Hbo) - Utrecht

(5) open dagen gevonden

Meer informatie over Utrecht

Informatie over de kwalititeit van Hogeschool Tio (Hbo) - Utrecht

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...