Hogeschool Tio (Hbo) - Utrecht

Instelling: Hogeschool Tio (Hbo)
Vestigingen in: Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam, Utrecht
Opleidingsniveaus: HBO Bachelor, MBO Niveau 4
Bezoekersadres: Oudenoord 2, 3513ER Utrecht
Postadres: Oudenoord 2, 3513ER Utrecht

Internationaal Toeristisch Management bij Hogeschool Tio (Hbo) - Utrecht

Maak werk van vakantie! Als toeristisch manager verkoop je de wereld. Je stelt reizen samen, koopt scherp in en legt wereldwijd contacten. Internationaal Toeristisch Management (ITM) is je ‘boarding pass’ naar de toekomst. 

www.tio.nl/internationaal_toeristisch_management

 
Hbo toerisme in 3 jaar!
De hbo opleiding Internationaal Toeristisch Management leidt in slechts drie jaar op voor het beroepscompetentieprofiel Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs. Deze bacheloropleiding is door de NVAO geaccrediteerd. Met het ITM-diploma mag je de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration voeren.

De branche voor toerisme
Tio is al meer dan 45 jaar befaamd in de reiswereld. Toerisme is wereldwijd de grootste branche. Steeds meer mensen hebben meer vrije tijd en zijn bereid meer geld te besteden aan verre en bijzondere reizen. Ook op productgebied zijn er constant ontwikkelingen. Internet wordt steeds belangrijker en zorgt voor nieuwe trends. Om hier in mee te kunnen gaan, is de branche continu op zoek naar goed opgeleide mensen.

Geknipt voor een toeristische carrière?
Jij bent een reiziger in hart en nieren en ontdekt graag nieuwe landen en andere culturen. Je hebt commerciële en leidinggevende capaciteiten. Na de opleiding ITM stel je reizen samen en verkoopt ze door. Je oriënteert je op internationale bestemmingen en creëert toeristische mogelijkheden. Je maakt goede deals en bent de concurrentie altijd net een stapje voor. De organisatie van studiereizen behoort tot je taken, net als de inkoop van vliegtuigstoelen, hotelbedden en excursies. Als toeristisch expert maak je ook je eigen onderneming tot een succes.

Studie in het Engels
Op alle vijf vestigingen van Tio wordt de opleiding ITM in het Nederlands aangeboden. Op de vestigingen in Amsterdam en Utrecht kan ook gekozen worden voor de volledig Engelstalige variant.
www.tio.nl/en/international_tourism_management

Informatie over
Hogeschool Tio (Hbo) - Utrecht

Welke opleidingen kun je volgen aan Hogeschool Tio (Hbo) - Utrecht?

(4) opleidingen gevonden

Alle open dagen van Hogeschool Tio (Hbo) - Utrecht

(10) open dagen gevonden

Meer informatie over Utrecht

Informatie over de kwalititeit van Hogeschool Tio (Hbo) - Utrecht

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...