Hogeschool Tio (Hbo) - Eindhoven

Instelling: Hogeschool Tio (Hbo)
Vestigingen in: Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam, Utrecht
Opleidingsniveaus: HBO Bachelor, MBO Niveau 4
Bezoekersadres: Begijnenhof 8-12, 5611EL Eindhoven
Postadres: Begijnenhof 8-12, 5611EL Eindhoven

International Business Management bij Hogeschool Tio (Hbo) - Eindhoven

De wereld van nu draait om handel. Internationale contacten en kansen zien, of ze zelf creëren. De bacheloropleiding International Business Management (IBM) brengt je een stap dichter bij internationaal succes.
www.tio.nl/international_business_management

Hbo in drie jaar

De hbo-opleiding International Business Management leidt in slechts drie jaar op voor het beroepscompetentieprofiel International Business and Management Studies (IBMS). Deze bacheloropleiding is door de NVAO geaccrediteerd. Met het IBM-diploma mag je de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration (BBA) voeren.

Business branche

Na je opleiding IBM is de wereld je werkveld. De groeiende wereldhandel blijft vragen om internationaal georiënteerde managers met een goede opleiding. De opleiding is breed, je bent daarom inzetbaar in verschillende functies en branches. Marketingmanager, Financial controller of Logistics consultant: welke functie siert straks jouw visitekaartje?

Geknipt voor een business carrière?

Je sluit een deal met een Amerikaanse bedrijf en onderzoekt de mogelijkheden om zaken te gaan doen in Azië. ‘Business as usual’ voor jou, na je opleiding IBM. Ook in de financiële dienstverlening draai je op topniveau mee. Je volgt internationale ontwikkelingen op de voet en bent trends altijd net een stapje voor. Je hebt contacten over de hele wereld en zet je kennis in als manager bij een multinational, als zelfstandig ondernemer of als adviseur bij een bedrijfsovername.

Studie in het Engels

Op alle vijf vestigingen van Tio wordt de opleiding IBM in het Nederlands aangeboden. Op de vestiging in Utrecht en Amsterdam kan ook gekozen worden voor de volledig Engelstalige variant.
www.tio.nl/en/international_business_management

Informatie over
Hogeschool Tio (Hbo) - Eindhoven

Welke opleidingen kun je volgen aan Hogeschool Tio (Hbo) - Eindhoven?

(6) opleidingen gevonden

Meer informatie over Eindhoven

Informatie over de kwalititeit van Hogeschool Tio (Hbo) - Eindhoven

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...