ROC van Flevoland - MBO College Lelystad

Instelling: ROC van Flevoland
Vestigingen in: Almere, Lelystad
Opleidingsniveaus: MBO Niveau 3, MBO Niveau 2, MBO Niveau 4, MBO Niveau 1
Bezoekersadres: Agorawagenplein 1 8224 KP Lelystad
Postadres: 8224 KP Lelystad

ROC van Flevoland - MBO College Lelystad

Agorawagenplein 1 8224 KP Lelystad

See video

Bij MBO College Lelystad dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Wij willen je graag op weg helpen naar een succesvolle vervolgstudie of een mooie baan. Wij bieden jou onder andere veel persoonlijke aandacht, intensieve begeleiding en uitstekende relaties met het (lokale) bedrijfsleven. Jij voegt daar jouw talent, motivatie en inzet aan toe. Samen gaan we aan de slag om jou de toekomst te geven die jij verdient! 

DIT IS MBO COLLEGE LELYSTAD

Of je nu kiest voor een opleiding in de bouw, de luchtvaart of de kinderopvang: wij staan voor jou klaar! Welke opleiding je ook kiest, wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij een mooie toekomst tegemoet gaat. Jij loopt bij ons de deur uit met het vooruitzicht op die ene leuke baan of op een mooie vervolgstap binnen het mbo of op het hbo. Onze nauwe samenwerking met Windesheim Flevoland biedt je vele (extra) mogelijkheden.

JIJ BENT BIJ ONS BELANGRIJK

Wij zijn prima te bereiken voor onze studenten. De school staat midden in het centrum van Lelystad! Handig voor studenten die in Lelystad wonen, maar ook voor studenten van buitenaf. Het NS-station ligt op 5 minuten loopafstand. Over de veiligheid en sfeer binnen onze school zijn onze studenten al jaren erg tevreden. Daar zijn wij trots op! Wij willen graag dat jij je prettig voelt. Mede daarom hebben we ervoor gekozen om elke opleiding een eigen plek te geven binnen de school. Je kunt bij ons terecht voor opleidingen op niveau 1, 2, 3 en 4 in allerlei verschillende richtingen. Hierover kun je in deze brochure meer lezen, maar je kunt natuurlijk ook altijd op onze website kijken voor nog meer informatie: rocvanflevoland.nl

WHATSAPP EN, INSTAGRAMMEN OF TOCH SNAPCHATTEN?

Een leuk festival of op vakantie met vrienden? Bijna dagelijks neem je allerlei beslissingen. Bij het kiezen voor een opleiding die bij jou past, kunnen wij je helpen. Je hebt bij ons de keuze uit ruim 75 opleidingen in verschillende sectoren. In deze brochure vind je informatie over al onze opleidingen. Twijfel je nog? Kom gerust langs of bel met ons informatiecentrum (0900-0918). In een gesprek of door middel van een beroepskeuzetest kunnen we je nog beter helpen kiezen!

DE THEORIE LEER JE BIJ ONS OP SCHOOL

Het echte werk leer je natuurlijk door het zelf te doen. We vinden het belangrijk dat je al tijdens je studie leert omgaan met echte klanten en dat doet op plekken waar je straks kunt gaan werken. Daarom hebben we binnen de school een eigen autogarage, kapsalon, beautysalon en simulatie winkel- en kantoorpraktijk. We werken nauw samen met het bedrijfsleven, zodat je ook buiten de school het echte werk kunt leren.

GA JIJ DEZE UITDAGING STRAKS OOK AAN?

Alle studenten van MBO College Lelystad krijgen de kans om deel te nemen aan het project ‘studeren met topmentaliteit’. Binnen dit project kun je kiezen uit verschillende onderdelen die bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. De activiteiten zijn heel divers. Zo kun je met ‘Flevoland Fietst tegen Kanker’ vrijwilligerswerk doen tijdens de Alpe d’HuZes, een cursus ondernemerschap volgen of een heel jaar lang meedoen aan een excellentie traject. Kortom, de keuze is groot, en alles is erop gericht om jou nog meer uitdaging te bieden. De studenten die hieraan hebben deelgenomen geven aan dat het pittig is, maar dat ze er heel veel van hebben geleerd. En dat ze er op school, in hun werk én privé veel aan hebben. 

MBO College Lelystad heeft opleidingen in de volgende sectoren:

 • Administratief, Juridisch & Secretarieel
 • Bouw, Infra & Onderhoud
 • Entree
 • Handel & Ondernemen
 • Horeca & Facilitair
 • ICT
 • Luchthaven
 • Mobiliteitstechniek
 • Technology, Engineering & Design
 • Uiterlijke Verzorging
 • Zorg & Welzijn


Kijk voor het volledige en actuele opleidingen aanbod op www.rocvanflevoland.nl  
Kijk voor de open dagen op rocvanflevoland.nl/open-dagen

 
Open dagen (1)
DatumOpen dag
31-08-2017Aanmeldmiddag Lelystad 31 augustus 2017
ROC van Flevoland - MBO College Lelystad
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar

Informatie over
ROC van Flevoland - MBO College Lelystad

Welke opleidingen kun je volgen aan ROC van Flevoland - MBO College Lelystad?

(39) opleidingen gevonden

Alle open dagen van ROC van Flevoland - MBO College Lelystad

(1) open dagen gevonden

Meer informatie over Lelystad

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...