ROC van Flevoland - MBO College Poort

Instelling: ROC van Flevoland
Vestigingen in: Almere, Lelystad
Opleidingsniveaus: MBO Niveau 3, MBO Niveau 2, MBO Niveau 4, MBO Niveau 1
Bezoekersadres: Jasper Warnerstraat 20 1362 LD Almere
Postadres: 1311 RK Almere

ROC van Flevoland - MBO College Poort

Jasper Warnerstraat 20 1362 LD Almere

See video

MBO College Poort

In het schooljaar van 2018/2019 verhuist een deel van de opleidingen die nu worden gegeven bij MBO College Almere naar een nieuw gebouw in het stadsdeel Almere Poort. De school heet MBO College Poort! Onze school in Almere Buiten (MBO College Almere) blijft gewoon bestaan en aankomende zomer wordt het gebouw helemaal gerenoveerd. Zo hebben we meer ruimte om onderwijs aan te bieden dat het beste past bij jouw wensen. 

Het lesgeven moet natuurlijk gewoon door blijven gaan, ook tijdens de verbouwing. Daarom hebben we nu alvast een tijdelijk schoolgebouw in Almere Poort geopend. Verschillende opleidingen sport- en vrijetijdsopleidingen zijn al verhuisd naar Almere Poort. Deze opleidingen blijven ook in Almere Poort en verhuizen straks een deur verder naar het nieuwe schoolgebouw. Als de school klaar is, verhuist ook de sector Marketing, Economie & Administratie naar MBO College Poort.


Bij MBO College Poort kun je opleidingen volgen in onder andere de volgende sectoren:

 • Creatief & Cultureel
 • Handel & Ondernemen
 • Horeca & Facilitair
 • Marketing, Economie & Sales
 • Sport
 • Toerisme & Recreatie

 

Bij het ROC van Flevoland staat jouw talent centraal

Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden wij jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen. Bij ons vind je altijd een mbo-opleiding die bij je past. Met stages of leerbanen op niveau, want we werken samen met veel grote bedrijven. Je kunt kiezen uit meer dan 100 beroepsopleidingen. Van Mediavormgever tot Steward(ess) en van Sport & Bewegingscoördinator tot Autotechnicus.

Leren doe je bij ons praktijkgericht!

Dit bieden wij jou:

 • Klein binnen groot. Op je MBO College is het onderwijs kleinschalig georganiseerd en vinden we een goede sfeer belangrijk. Elke opleiding heeft een eigen plek in de school. Je hebt les van een vast docententeam.
 • Onze vestigingen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
 • Wij hebben het grootste aanbod van mbo-opleidingen in Flevoland. Sluit je opleiding toch niet helemaal aan op je talent? Dan kun je overstappen naar een van onze andere opleidingen.
 • Ondernemerschap, sport, internationale projecten en uitwisselingsprogramma's krijgen extra aandacht binnen alle opleidingen
 • Door onze goede contacten met de top van het (regionale) bedrijfsleven sluit jouw opleiding goed aan op de wensen van je toekomstige werkgevers. Onze relaties met het bedrijfsleven (leerbedrijven) zijn langdurig en hecht. Dat vergroot de kans op werk na je studie.
 • Je hebt bij ons goede mogelijkheden om verder te leren. Zowel binnen het ROC van Flevoland als op het hbo. We werken in de opleiding vaak samen met Windesheim Flevoland.
 • We werken samen met het ROC van Amsterdam.


Kijk voor het volledige opleidingenaanbod op www.rocvanflevoland.nl.
Kijk voor de open dagen op rocvanflevoland.nl/open-dagen.

 

 
Open dagen (0)
DatumOpen dag
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar

Informatie over
ROC van Flevoland - MBO College Poort

Welke opleidingen kun je volgen aan ROC van Flevoland - MBO College Poort?

(16) opleidingen gevonden

Meer informatie over Almere

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...