Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf - Werken in de slagerij

Instelling: Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf
Opleidingsniveaus: MBO Niveau 3, MBO Niveau 2, MBO Niveau 4
Bezoekersadres:
Postadres:

Chef/ Ondernemer bij Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf - Werken in de slagerij

Chef
Zit organiseren en coördineren jou in het bloed? Dan ben jij een goede kandidaat om chef slagerij te worden. Jij bent als chef dé organisator van de verkoop- en/of productieafdeling. Je maakt zelfstandig de planning en houdt deze bij. Je geeft leiding en leidt medewerkers op. Je voert een deel van de bedrijfseconomische administratie, beheert de voorraad, draagt bij aan het imago van de winkel of afdeling en werkt daarnaast mee in de winkel of in de productieruimte. Zoals je ziet zijn de werkzaamheden van de chef slagerij erg divers. 

Na de opleiding chef slagerij kan je doorstromen naar ondernemer (niveau 4). Deze deeltijd opleiding is zeker de moeite waard. Lees hieronder verder.

Praktijk versus theorie
Ook deze opleiding is een BBL-opleiding. Je brengt de theorie gelijk in de praktijk bij het erkend leerbedrijf waar je werkt. Naast je studie verdien je dus ook een gewoon salaris. Het recept voor een lekkere toekomst.

Niveau
 3

Ondernemer
De ondernemer is verantwoordelijk voor het strategische beleid van de onderneming. Je bent op de hoogte van relevante ontwikklingen binnen en buiten je organisatie en branche en geeft leiding aan diverse medewerkers. Je bent enthousiast, gedreven en weet kansen om te buigen naar succes. 
 
Na het afronden van deze opleiding kun je doorstromen naar het HBO. Denk aan levensmiddelentechnologie, commerciële economie, food en marketing of Small Business.

Praktijk versus theorie
Deze opleiding is deeltijd BOL. Je brengt de theorie gelijk in de praktijk bij het erkend leerbedrijf waar je werkt. Naast je studie verdien je dus ook een gewoon salaris. Als vooropleiding heb je afgeronde opleiding op niveau 3.

Niveau
 4
Meer informatie op www.svo.nl

Associate degree

In september start ook een associate degree bij de Hogeschool Rotterdam. 

Informatie over
Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf - Werken in de slagerij

Welke opleidingen kun je volgen aan Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf - Werken in de slagerij?

(5) opleidingen gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...