Van Hall Larenstein - Velp

Instelling: Van Hall Larenstein
Vestigingen in: Leeuwarden, Velp GLD
Opleidingsniveaus: HBO Bachelor
Bezoekersadres: Larensteinselaan 26a, 6882 CT Velp GLD
Postadres: Velp GLD

Van Hall Larenstein - Velp

Larensteinselaan 26a, 6882 CT Velp GLD

Hogeschool VHL heeft drie locaties: Velp, Leeuwarden en Wageningen. In Velp worden opleidingen aangeboden die gaan over de inrichting van de buitenruimte. Door het net¬werk met internationale bedrijven krijg je ook de kans om je te ontplooien binnen het werkveld.

De locatie
De locatie in Velp is gevestigd op het landgoed Larenstein. Dit landgoed maakte in de achttiende eeuw deel uit van een reeks landgoederen. Veel van deze landgoederen verdwenen. Alleen straatnamen herinneren aan deze tijd. Larenstein bestaat nog steeds en is een uniek landgoed dat als één grote praktijkruimte fungeert voor verschillende opleidingen. Op deze locatie kun je van handige faciliteiten gebruik maken ter ondersteuning van je studie. Zo heeft de hogeschool een uitgebreide mediatheek, verschillende laboratoria en een enorme praktijkruimte. Daarnaast krijg je een eigen e-mailadres en een digitale studieomgeving waar je je resultaten en rooster kunt bekijken.

Werken
Binnen de school heb je de mogelijkheid om op bepaalde afdelingen te werken, variërend van kleine klusjes tot studentvoorlichter. Agrojobs zit ook in het gebouw. Dit is een bemiddelingsbureau die je helpt aan een bijbaantje in de sector waar je voor studeert.

Lichaam en geest
Je even kunnen inspannen en tegelijkertijd ook ontspannen, heb je als student nodig. Wanneer je regelmatig sport kun je je beter concentreren op je studie. Wanneer je bij VHL studeert, kun je gebruik maken van de faciliteiten van Studentensport Arnhem.

 
Open dagen (0)
DatumOpen dag
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar

Informatie over
Van Hall Larenstein - Velp

Welke opleidingen kun je volgen aan Van Hall Larenstein - Velp?

(8) opleidingen gevonden

Meer informatie over Velp GLD

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...