Zuyd Hogeschool - Locatie Zorgacademie, Heerlen

Instelling: Zuyd Hogeschool
Vestigingen in: Heerlen, Maastricht, Sittard
Opleidingsniveaus: HBO Bachelor, HBO Master, WO Master
Bezoekersadres: Henri Dunantstraat 2, 6419 PB Heerlen
Postadres: Henri Dunantstraat 2, 6419 PB Heerlen

Zuyd Hogeschool - Locatie Zorgacademie, Heerlen

Henri Dunantstraat 2, 6419 PB Heerlen

De ruim 40 bachelor- en masteropleidingen van Zuyd Hogeschool vind je in Heerlen, Sittard en Maastricht. Samen met 15.000 andere studenten word je opgeleid tot een professional in jouw vakgebied. Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, ICT, Kunsten, Onderwijs en Techniek zijn de sectoren waar Zuyd in opleidt.

Goed, beter, best

Bij elke opleiding staat een team van de beste docenten voor je klaar. Je hebt toegang tot de nieuwste onderwijsfaciliteiten. En je kunt de geleerde theorie meteen toepassen in praktijkopdrachten. Alleen of in een groep. Dat is de kwaliteit die Zuyd jou biedt. Niet voor niets staat Zuyd al jaren in de top van beste grote hogescholen in Nederland. Ook dit jaar zijn 11 bacheloropleidingen als beste beoordeeld in de HBO Keuzegids.

Je eigen weg

Bij Zuyd geef je zelf kleur aan je studie. Door het volgen van keuzevakken, het kiezen van je eigen stageplek, het deelnemen aan bijzondere projecten… om maar een paar voorbeelden te noemen. Je kunt je kennis verbreden of juist extra verdiepen door binnen of buiten je eigen studie een minor te doen. Ook bieden sommige opleidingen de mogelijkheid om je studie te versnellen. Welke weg je ook kiest: zelfstandig samenwerken staat centraal. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen succes. Natuurlijk word je hierbij wel begeleid door je docenten en je persoonlijke studiebegeleider.

Proeven van het bedrijfsleven

Onze opleidingen werken nauw samen met het bedrijfsleven. Voor jou als student betekent dit dat er diverse stageplekken, projectopdrachten en traineeships mogelijk zijn en dat je wordt opgeleid tot een professional die direct na de studie aan de slag kan.

Hello, Guten tag, Bonjour

Door de ligging van Zuyd in het zuidelijkste deel van Nederland zijn de buren België en Duitsland dichtbij. Grote kans dus dat je een Duitse of Belgische medestudent tegenkomt. Met name in Maastricht vind je nog meer studenten van verschillende nationaliteiten uit de hele wereld. Jij kunt ook deelnemen aan internationale uitwisselingsprogramma's of stagelopen in het buitenland. Zuyd heeft namelijk veel contacten met buitenlandse bedrijven.

 
Opleidingen (0)
OpleidingNiveau
Open dagen (0)
DatumOpen dag
Geen kwaliteits gegevens beschikbaar
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...