Beroep restaurantmanager

Sector Voeding
Als restaurantmanager werk je in een restaurant. Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van een restaurant. Je houdt je bezig met plannen, leidinggeven, advies geven en werknemers controleren. Je probeert het restaurant draaiende te houden dat er ook winst overblijft. Voor gasten ben je als restauranthouder een echte gastheer. Naast de inkoop en de verkoop houdt je de (personeels-)administratie bij. Je moet ook zorgen dat het restaurant er altijd verzorgd en gezellig uitziet.

De restaurantmanager moet zich schriftelijk en mondeling goed kunnen uitdrukken zodat je goed contacten kan onderhouden met vaste klanten en mensen waar je produkten bij inkoopt. Je moet leiding kunnen geven aan medewerkers en beslissingen kunnen nemen.
Opleidingen (2)
OpleidingNiveau
Hoger hotelonderwijsHBO Bachelor
International hospitality managementHBO Master

Informatie over
het beroep
Restaurantmanager

Bij welke instellingen wordt je opgeleid tot Restaurantmanager?

(8) instellingen gevonden

Welke opleiding moet je volgen om Restaurantmanager te worden?

(2) opleidingen gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...