Beroep slager

Sector Voeding
Vleesmeester

Schoonmaken, snijden, uitbenen, bereiden… Griezel jij niet bij deze woorden en lijkt het je wel wat, slager worden? Als slager werk je met vlees, gevogelte en soms ook vis. Je bereidt producten. Soms snijd je gewoon een groot stuk in stukjes. Maar je maakt ook paté, gehakt, snacks, vleessalades, enz. Je bereidt gerechten met de hand of gebruikt hier machines voor, zoals een snijmachine of een gehaktmolen. Steeds meer is een slager ook een maaltijdvoorbereider. Denk maar aan kant-en-klare barbecues. Je legt dan het vlees netjes op schalen en maakt salades en sauzen. Je moet schoon en netjes werken, want hygiëne is belangrijk. Vaak is er een winkel bij je werkplaats. De producten zijn daar te koop. Je helpt de klanten en zorgt ervoor dat ze tevreden zijn. En de kinderen trakteer je op een lekker stukje worst.
Opleidingen (4)
OpleidingNiveau
Ondernemer slagerijMBO Niveau 4
Slager - traiteur MBO Niveau 3
WinkelslagerMBO Niveau 3
WorstmakerMBO Niveau 3

Informatie over
het beroep
Slager

Bij welke instellingen wordt je opgeleid tot Slager?

(10) instellingen gevonden

Welke opleiding moet je volgen om Slager te worden?

(4) opleidingen gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...