Beroep fastfood specialist

Sector Voeding
Hapsnap

Bij fastfood moet je niet alleen denken aan patat, pizza’s en andere snacks. Ook kant-en-klaarmaaltijden vallen onder fastfood. Veel mensen hebben na een drukke werk- of schooldag niet altijd tijd of zin om te koken, maar willen toch een gezonde maaltijd. Als fastfoodspecialist bereid je zulke maaltijden. Je hebt een gevarieerde werkdag. ’s Ochtends begin je met het voorbereidende werk. Je maakt de apparatuur gebruiksklaar en wast en snijdt de groenten. Als de klanten komen, maak je hun bestellingen klaar. In de ‘spitsuren’ kan het erg druk zijn. Dan houd je het hoofd koel en blijf je vriendelijk. Als de voorraden opraken, dan vul je die aan. Tussendoor maak je de keuken schoon. Aan het einde van de dag maak je de kas op, schakel je de apparatuur uit en sluit je af. Als fastfoodspecialist kun je aan de slag in cafetaria’s, snackbars, lunchrooms en eetcafés.
Opleidingen (1)
OpleidingNiveau
Manager/ondernemer fastfoodMBO Niveau 4

Informatie over
het beroep
Fastfood specialist

Bij welke instellingen wordt je opgeleid tot Fastfood specialist?

(2) instellingen gevonden

Welke opleiding moet je volgen om Fastfood specialist te worden?

(1) opleidingen gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...