Beroep visspecialist

Sector Voeding

Als visspecialist maak je koude en warme maaltijden en onderdelen van maaltijden waar vis, schelp- en/of schaaldieren zijn verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan wokschotels, paella of soep. Soms bedenk je nieuwe producten, die op de markt gebracht kunnen worden. Je weet veel over vis, schelp- en schaaldieren. Zo kun je je klanten ook adviseren en uitleggen hoe producten zijn samengesteld, hoe je ze kunt bereiden en bewaren. 

Als visspecialist werk je in een viswinkel of ambulante handel. Binnen de detailhandel kun je doorgroeien naar de functie van chef of ondernemer in een versspeciaalzaak of supermarkt.

 

Instellingen (1)
Opleidingen (2)
OpleidingNiveau
Natuur & groene ruimteMBO Niveau 3
VisspecialistMBO Niveau 3

Informatie over
het beroep
Visspecialist

Bij welke instellingen wordt je opgeleid tot Visspecialist?

(1) instellingen gevonden

Welke opleiding moet je volgen om Visspecialist te worden?

(2) opleidingen gevonden

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...