Thuis wonen

Gepubliceerd op: 16-03-2010

 

Iedere avond aanschuiven voor een bordje aardappel, vlees en groente, je kleren fris gewassen in de kast en geen kosten voor onderdak: thuis blijven wonen heeft zo zijn voordelen. Al moet je dan wel weer iets inleveren van je vrijheid en soms een beetje geduld opbrengen als je bij je ouders blijft wonen. 

Het kan zijn dat je jezelf nog te jong vindt om op kamers te gaan of je hebt het gewoon gezellig thuis. Je hebt een studie niet ver van huis gekozen en misschien wonen er nog wel broers of zussen thuis. Bovendien komt er geen rompslomp bij kijken, hoef je niet te verhuizen of op zoek naar een kamer en blijft alles voorlopig gewoon bij het oude. Goedkoop is het in ieder geval: je bespaart bijvoorbeeld kosten van boodschappen en kamerhuur. De kans is wel groot dat je een langere reistijd hebt naar school, dan de mensen die op kamers wonen.

Jongens hebben het over het algemeen beter naar hun zin thuis dan meisjes: ze blijven gemiddeld twee jaar langer thuis wonen.

 

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door Melanie
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Geffen
Werken voor een WW! In mijn vorige blog heb ik uitgelegd dat ik via mijn collega-reisleiders te horen kreeg dat ik recht had op een WW-uitkering na de beëindiging van mijn seizoen als reisleidster. Om de WW ook daadwerkelijk te ontvangen (gedurende drie...Lees blog post
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...