3

Kamer huren

Gepubliceerd op: 18-03-2010

Zelf iedere avond ervoor zorgen dat er eten op tafel komt, dat je kleren schoon zijn en dat andere huishoudelijke dingetjes geregeld zijn. Maar ook zo laat thuis komen als je wilt, je plannen iedere minuut wijzigen zonder dat je moeder het hoeft te weten en alleen eten wat je lekker vindt. Ga je op kamers wonen dan heb je veel vrijheid én leer je jezelf kennen.

De stad waar je gaat studeren leer je gauw kennen, net als je medestudenten die ook op kamers zitten. Je bent niet veel tijd kwijt aan reizen en bent vrij om te gaan en te staan waar, hoe lang en met wie je wilt. Er is niemand die thuis op je wacht met een bordje eten..?! Dat is ook een nadeel: je moet zelf zorgen voor de boodschappen en zelf of met huisgenoten ervoor zorgen dat er eten op tafel komt. Op kamers gaan is ook een stuk duurder dan thuis blijven wonen omdat je kosten voor boodschappen en kamerhuur hebt. Ter compensatie krijg je als uitwonende wel een hogere studiefinanciering.

Eén ding is zeker: wie op kamers gaat, beleeft in ieder geval een onvergetelijke studententijd!

 
3

Reacties

Anoniem zegt:

09/02/2011 om 12:18

idd

Anoniem zegt:

22/09/2010 om 14:03

ja mij ook! xd

Anoniem zegt:

22/09/2010 om 14:03

Op kamers wonen lijkt me leuk!

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door Melanie
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Geffen
Werken voor een WW! In mijn vorige blog heb ik uitgelegd dat ik via mijn collega-reisleiders te horen kreeg dat ik recht had op een WW-uitkering na de beëindiging van mijn seizoen als reisleidster. Om de WW ook daadwerkelijk te ontvangen (gedurende drie...Lees blog post
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...