Eigen instelling

Gepubliceerd op: 07-04-2010

Het is handig om eerst eens binnen je eigen instelling te informeren naar de mogelijkheden. Vrijwel iedere school of universiteit heeft wel een bureau buitenland. Hier is veel informatie bekend over uitwisselingsprogramma’s, studie, stage en beurzen.

Het Bureau Buitenland of het internationaal contactpunt heeft vaak goede contacten binnen de EU, waarbij aardig wat gesubsidieerd wordt. Zeker de moeite waard om hier naar te vragen! Ook buiten de EU zijn er meestal internationale contacten waar je gebruik van kunt maken. Je onderwijsinstelling heeft veel kennis van de opleidingen in het buitenland en kan jou vertellen in hoeverre deze vergelijkbaar zijn met je eigen opleiding. Dat is belangrijk om de studiepunten die je in het buitenland haalt, mee te kunnen nemen naar Nederland.

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door Melanie
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Geffen
Werken voor een WW! In mijn vorige blog heb ik uitgelegd dat ik via mijn collega-reisleiders te horen kreeg dat ik recht had op een WW-uitkering na de beëindiging van mijn seizoen als reisleidster. Om de WW ook daadwerkelijk te ontvangen (gedurende drie...Lees blog post
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...