Zelf zoeken

Gepubliceerd op: 07-04-2010

Als je verder wilt kijken dan wordt aangeboden door de verschillende instanties, bekijk dan de advertenties van de verschillende onderwijsinstellingen die geïnteresseerd zijn in buitenlandse studenten. Informeer ook bij docenten, misschien hebben zij contacten met buitenlandse collega's of kunnen ze je een bepaalde opleiding aanraden.

Waar je rekening mee moet houden als je zelf een buitenlandse studieplaats zoekt, is dat het moeilijk wordt om gebruik te maken van het ECTS (European Credit Transfer System). Dit systeem houdt in dat je de studiepunten die je behaald hebt in het buitenland mee kunt nemen.

Het is aan te raden om eens een keer langs te gaan bij het Bureau Buitenland of het internationaal contactpunt van jouw instelling om te vragen naar de mogelijkheden. Zoals je ziet is contact met het Bureau Buitenland van je onderwijsinstelling toch wel erg handig.

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door Melanie
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Geffen
Werken voor een WW! In mijn vorige blog heb ik uitgelegd dat ik via mijn collega-reisleiders te horen kreeg dat ik recht had op een WW-uitkering na de beëindiging van mijn seizoen als reisleidster. Om de WW ook daadwerkelijk te ontvangen (gedurende drie...Lees blog post
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...