Belasting

Gepubliceerd op: 14-04-2010

Werken doe je niet voor niets, óók in het buitenland. Als je inkomen hoger is dan het minimumloon zul je meer verdienen dan het belastingvrije bedrag en ben je dus verplicht om belasting te betalen. In dat geval zal je werkgever de loonbelasting direct van het brutoloon aftrekken. De werkgever moet dit zelf regelen bij de Belastingdienst.


Overigens geldt voor bijna alle landen in de landeninformatie dat Nederland met deze landen een belastingverdrag heeft afgesloten. Het gevolg is dat je niet in twee landen belasting hoeft te betalen over hetzelfde inkomen. Let op: het inkomen dat je in het buitenland hebt opgebouwd telt wel mee bij je fiscale inkomen in Nederland. Wil je meer specifieke informatie over buitenlandse belastingzaken, bezoek dan de site van het Internationaal Belasting Documentatie Bureau www.ibfd.nl of bel met de belastingtelefoon 0800-0543.

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door TKMST Media
Niveau onbekend
Woont in onbekend
Je vmbo-diploma (bijna) in je pocket? Het is nu of nooit! Word de onmisbare schakel in transport en logistiek. Kies na je vmbo voor een leertraject. Vier dagen werken, één dag naar school. Klinkt lekker toch?Meld je snel aan  Lees blog post
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...