Beurzen

Gepubliceerd op: 14-04-2010

Een tripje naar het buitenland gaat vaak gemoeid met flink wat kosten. Er zijn verschillende mogelijkheden om je buitenlandse plannen te financieren. De Europese Unie, de Nederlandse overheid, maar ook allerlei bedrijven en stichtingen stellen beurzen beschikbaar voor studenten die (een deel van) hun studie of hun stage in het buitenland willen doen.

Vraag om informatie bij het bureau buitenland op jouw instelling. Daar weten ze precies welke mogelijkheden er zijn en aan welke voorwaarden je moet voldoen. Als je een beurs aanvraagt, wil de beurzenverstrekker in de meeste gevallen sowieso een begroting van je zien. Deze informatie is ook handig als je geen beurs aanvraagt, maar als je voor jezelf een goede inschatting van alle kosten wilt maken.


ZIE OOK
- Rijksoverheid: Financiering studie en stage in het buitenland

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door Melanie
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Geffen
Werken voor een WW! In mijn vorige blog heb ik uitgelegd dat ik via mijn collega-reisleiders te horen kreeg dat ik recht had op een WW-uitkering na de beëindiging van mijn seizoen als reisleidster. Om de WW ook daadwerkelijk te ontvangen (gedurende drie...Lees blog post
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...