warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/tkmst.nl/www/sites/all/modules/cck/content.module(1695) : eval()'d code on line 10.

Studeren in het buitenland met EF

Gepubliceerd op: 17-08-2015

Weet je nog niet precies wat je toekomstplannen zijn? Heb jij er al eens over nagedacht om een periode in het buitenland te studeren? EF Education First is al 5 jaar op rij verkozen to beste Reisorganisatie Taalreizen van Nederland en ze bieden op maat gemaakte programma’s aan voor iedereen die wil studeren in het buitenland. Je kunt onder andere kiezen uit één van de tussenjaar-programma’s of taalcursussen.

Studeren in het buitenland
Een periode naar het buitenland is een mooie manier om jezelf te ontwikkelen en tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring op te doen. Je leert niet alleen een nieuwe taal, maar ontmoet ook veel nieuwe mensen uit alle werelddelen en je ervaart natuurlijk het leven als een plaatselijke bewoner van jouw gastland.

Meer informatie over studeren in het buitenland met EF? Ga naar de website.

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door Melanie
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Geffen
Werken voor een WW! In mijn vorige blog heb ik uitgelegd dat ik via mijn collega-reisleiders te horen kreeg dat ik recht had op een WW-uitkering na de beëindiging van mijn seizoen als reisleidster. Om de WW ook daadwerkelijk te ontvangen (gedurende drie...Lees blog post
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...