1

Eindhoven

Gepubliceerd op: 22-03-2010

Eindhoven; de gekste! Ook wel de stad van het licht, door de bekende fabrikant van gloeilampen. Maar natuurlijk ook bekend van voetbalploeg PSV én de gelijknamige zwemploeg waar Pieter van den Hoogenband ooit als klein zwemmertje begon.

De gemeente is druk met uitbreiden en vernieuwen. In de binnenstad is dat te zien aan het gebouw dat 'De Witte Dame' heet: een centrum van informatie, design, technologie en kunst. Ga voor de Limburgse vlaai, zachte ‘g’ en Brabantse hartelijkheid in Eindhoven.

Eindhoven zorgt goed voor haar studenten. Er zijn namelijk een behoorlijk aantal voorzieningen. Zo staan tussen de Technische Universiteit en de Hogeschool een groot studentencentrum en een sportcentrum. In het studentencentrum, bekend als De Bunker, vind je een heleboel studentenorganisaties op één plaats. Zoals de Stichting Studentenvoorzieningen Eindhoven. Deze verzorgt voorzieningen als sport, cultuur, eten en huisvesting, zowel voor hbo- als universitaire studenten.

 
Dit artikel is geplaatst in:

Reacties

Dagmar zegt:

20/04/2011 om 09:08

eindhoven was echt niet mijn ding, de mensen, de school en de hele omgeving stond me niet aan. het is echt een school die niet uitnodigend is en waar je je snel eenzaam kan voelen

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door Melanie
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Geffen
Werken voor een WW! In mijn vorige blog heb ik uitgelegd dat ik via mijn collega-reisleiders te horen kreeg dat ik recht had op een WW-uitkering na de beëindiging van mijn seizoen als reisleidster. Om de WW ook daadwerkelijk te ontvangen (gedurende drie...Lees blog post
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...