1

Arnhem

Gepubliceerd op: 22-03-2010

Af en toe staat het rondom Arnhem vol met files. De inwoners weten dan wel weer hoe ver het is: er is weer een groot concert in het Gelredome. Dit stadion wordt vaak door bekende namen gebruikt voor grootse concertreeksen en happenings. De hoofdstad van Gelderland staat bovendien bekend als echte shopstad.

Kom je regelmatig in Arnhem of ga je er zelfs wonen, pas dan goed op de inhoud van je portemonnee. Voordat je het weet ontstaat er een groot gat in je hand, door de gezellige sfeer en vele winkels.

Er zijn veel studenten in Arnhem, maar het verenigingsleven speelt zich af binnen slechts twee vereningingen. Maar ook als je er voor kiest om je niet bij een vereniging aan te slutien, is er genoeg te doen. Vermaak jezelf bijvoorbeeld in een van de vele kroegjes aan de Korenmarkt. Zodra het ook maar een beetje mooi weer is, stromen de terassen vol. Alles sluit op hetzelfde tijdstip; ineens verzamelt zich een hele stroom mensen op het plein, die via de Korenmarkt weer naar zijn eigen huis of kamer gaat.

De belangrijkste instelling waaraan je hier kunt studeren is de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

 
Dit artikel is geplaatst in:

Reacties

Anoniem zegt:

06/06/2011 om 13:09

nice

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.
Geschreven door TKMST Media
Niveau onbekend
Woont in onbekend
Je vmbo-diploma (bijna) in je pocket? Het is nu of nooit! Word de onmisbare schakel in transport en logistiek. Kies na je vmbo voor een leertraject. Vier dagen werken, één dag naar school. Klinkt lekker toch?Meld je snel aan  Lees blog post
Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...