TKMST | Ga voor de WAUW-factor!

Ga voor de WAUW-factor!

Woensdag 12 juni is het zo ver. Honderdduizenden eindexamenkandidaten zweten peentjes, ijsberen door de kamer en wachten in spanning af op dat ene telefoontje! Oma belt nog een keer om te vragen of je al iets hebt gehoord en Nederlandse vlaggen met rugzakken ploppen op in de straten. Dan komt eindelijk dat verlossende woord voor jou: Geslaagd!

Verras een geslaagde vriend of vriendin
Je whatsapp-groepen ontploffen met felicitaties (en misschien ook steunbetuigingen). Wil jij nou eens écht uitpakken voor die ene vriend die er zo hard voor heeft geblokt? Of die vriendin met een herexamen een hart onder de riem steken? Stuur een origineel kaartje, geef een verwenpakket of écht lekkere chocolade! Inspiratie nodig? Greetz helpt een handje!

Ga voor de WAUW-factor! 
Een cadeau zonder papier is natuurlijk als een examenreis zonder feestjes… Een zomer zonder zon... Of een vakantie zonder vrienden... Pak daarom uit en pak je cadeau in! Pimp je inpakpapier met jouw eigen design, foto’s en teksten. Je kunt jouw ontworpen papier meesturen met mokken, boeken, bloemen en nog veel meer! Wie verras  jij?

PS Heb je weinig inspiratie maar wil je wel iets origineels? Greetz heeft ook al wat printjes voorbereid. Wel zo makkelijk.

 

 undefined