TKMST | 5 redenen om deze zomer Spaans te gaan leren

5 redenen om deze zomer Spaans te gaan leren

Wil jij de zomer van je leven meemaken en tegelijk iets leren? Daarvoor hoef je niet lang op weg! Ga Spaans leren in Spanje met ESL-Taalreizen, dan zit je deze zomer in de zon op het strand met vriendelijke gezichten om je heen, terwijl je je vaardigheid in het Spaans naar een hoger niveau brengt. Dus, ben je klaar voor een avontuur?

1. Spaans is een wereldtaal
Zeker weten – Spaans is een van de belangrijkste talen ter wereld. Qua moedertaalsprekers is het eigenlijk de tweede meest gesproken taal ter wereld! Met 20 landen die Spaans als officiële taal hebben kan je als je Spaans spreekt de wereld gaan zien en kennis maken met exotische bestemmingen. Het biedt ook een wereld van kansen, als je je loopbaan gaat bepalen. Beter wordt het niet!

2. Spanje is een topvakantiebestemming
Als er één land in Europa is, dat staat voor een heerlijke tijd, dan is het Spanje! Het is altijd een topkeuze voor een zomervakantie en het is gewoon onmogelijk om het in Spanje zomers niet naar je zin te hebben. Van San Sebastián met de surfers en de overheerlijke pintxos tot de palmbomen en het Picasso museum van Málaga; van de ruïnes met uitzicht op de stranden van Tarragona tot de beroemde universiteitsstad van Salamanca: de enige moeilijkheid gaat worden om te kiezen waar je Spaans wil gaan studeren! Eén ding is zeker: vergeet niet om je zonnebrandcrème en je zwemspullen in te pakken!

3. Spaans leer je snel
Gaat het over het vloeiend leren spreken van een taal, dan is Spaans een van de gemakkelijkste talen om te leren! Of je nu al Spaans op school hebt geleerd, of dat je een absolute beginner bent, je zal staan te kijken hoe snel je de taal kan leren in complete onderdompeling. Een zomer doorbrengen in Spanje met het leren van Spaans is zo’n goed idee juist vanwege de factor complete onderdompeling. Als je op school in je vaderland studeert, dan kom je uitsluitend tijdens een uurtje in de klas in contact met de taal. Aan de andere kant zal je tijdens je zomervakantie in Spanje niet alleen voordeel hebben van de tijd in de klas, maar ook midden in het Spaans zitten terwijl je kennis maakt met je nieuwe stad en de musea, restaurants en stranden daar ontdekt! Verder staan de Spaanse mensen bekend om hun vriendelijkheid. Heel makkelijk dus, om het spreken te oefenen met de mensen daar en om nieuwe Spaanse vrienden te maken, die je ongelooflijk gaan helpen om je taalvaardigheid te verbeteren!

4. De Spaanse popcultuur is super trendy
Dol op het luisteren naar de nieuwste hits en op het ontdekken van nieuwe muziek? Dan moet je echt eens kennis maken met de Spaanse muziekscene! Van Rosalia tot reggaeton: Spanje komt met de heetste muziek ter wereld en dat moet je zelf beleven. De teksten leren van Spaanse muziek is ook een fantastische manier om de taal te oefenen, dus als je meezingt terwijl je op het strand ligt of terwijl je op stap gaat met je nieuwe vrienden, dan ga je tegelijkertijd verrassend vooruit in de taal!

5. Je kan in Spanje ook stage lopen
Tot slot kan je, als je echt gemotiveerd bent, gaan stage lopen in Spanje om je CV echt te laten opvallen. Je krijgt werkervaring en verbetert je vaardigheid in het Spaans, want die test je in situaties in de werkelijke wereld – een echt onschatbaar waardevolle ervaring!

Dus... Spanje wacht! Ben je klaar voor de allerbeste zomer? Check de site van ESL Taalreizen voor meer info!

undefined