TKMST | 6 items die het leven van een student makkelijker maken

6 items die het leven van een student makkelijker maken

Het leven van een student is niet altijd even makkelijk. Iedere dag ben je weer op zoek naar een balans tussen privé, werk, studie en je sociale leven. Komt het moment daar om je op de studie te richten, dan is de concentratie vaak ver te zoeken. Gelukkig zijn er een aantal super leuke en vooral handige items en gadgets die jouw leven als student een stuk makkelijker maken. Welke items dat zijn, vertellen we je natuurlijk meteen.

1. Mobiele opladers

Er zijn allerlei mobiele opladers te vinden die je overal mee naartoe kunt nemen. Niet alleen kun je altijd wel een formaat vinden dat in jouw tas past, maar ook zorg je er zo voor dat jouw telefoon nooit meer zomaar leeg raakt. Je hebt je oplader namelijk gewoon altijd bij de hand!

2. Opladers en batterijen

Je vindt gegarandeerd meerdere items in je studentenkamer die op batterijen werken. Wel zo handig om de juiste batterijen en opladers bij de hand te hebben! Wil je nooit meer zonder lege batterijen komen te zitten? Schaf dan oplaadbare batterijen en een goede oplader aan.

3. De smart writing set

Het kost je wat, maar het is dan ook wel de ideale gadget voor de student: de smart writing set. Met deze set kun je jouw handgeschreven aantekeningen in no-time omzetten tot digitale aantekeningen. Dit maakt het een stuk makkelijker om ze te delen of om te zetten tot een stevig onderdeel van je scriptie.

4. Een all-in-one marker

Ben je ook wel eens te lang op zoek naar de juiste kleur marker? Schaf dan een handige all-in-one marker aan. Deze gadget past in iedere tas, staat goed op je bureau en bespaart je flink wat tijd. Zo heb je altijd de juiste kleur marker bij de hand en kun je makkelijk onderscheid maken in je teksten.

5. Een laptop stand

Je vindt ze voor een prikkie bij winkels als de IKEA, en haalt er alleen maar voordelen uit: de laptop stand. Super handig wanneer je even op de bank of in bed aan de slag wilt. Al je snoeren zijn netjes opgeruimd en je houdt ook nog eens ruimte over voor een muis en telefoon.

6. De scanmarker air

Het schrijven van samenvattingen kan nogal wat werk zijn: maar deze digitale markeerpen zorgt ervoor dat je in no-time een digitale samenvatting van je boek of syllabus gemaakt hebt. Daarnaast kan de pen de tekst ook nog eens hardop voorlezen en vertalen. Scheelt jou weer wat lees en schrijfwerk. Je scant de tekst met de pen, en deze wordt direct naar een Word bestand geconverteerd.