TKMST | De wereld ontdekken tijdens je studie?

De wereld ontdekken tijdens je studie?

Praktijkervaring opdoen staat hoog in het vaandel op het EuroCollege. Deze kleinschalige particuliere school biedt versnelde mbo en hbo-opleidingen aan met richtingen van onder andere Internationaal Business Management, Asian Studies, Finance Management, Event Management en Entrepreneurship. Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, mag het EuroCollege zich de best presterende privéschool van Nederland noemen.

Deze titel krijgt een school natuurlijk niet zomaar. Er wordt veel verwacht van de studenten van het EuroCollege. In het tweede jaar van hun opleiding krijgen de studenten de kans om een real-life project te realiseren. Voor één van de projectgroepen is dat de organisatie van de Business Trip.

Grenzen verleggen
De business trip vindt jaarlijks plaats in maart. Deze onvergetelijke ervaring wordt georganiseerd voor en door studenten van het EuroCollege. Het is dan ook aan de projectgroep om een bestemming voor te stellen, een programma te plannen en studenten te werven voor deze reis.
Naast de Senior Projects krijgen de studenten ook de gelegenheid om drie stages te lopen tijdens hun studie. Veel van hen kiezen er dan ook voor om deze stages in het buitenland te lopen. De business trip is dan ook de perfecte gelegenheid om kennis te maken met alumni of partners van het EuroCollege die hebben gekozen voor een carrière of vestiging buiten Nederland.

undefined

Ontdek de nieuwe wereldmacht
Dit jaar ging de reis naar China. Twee weken lang hebben de studenten kennis gemaakt met het zakenleven en de cultuur van deze bijzondere bestemming. De Business Trip ging van start in Harbin. Hier hebben de studenten rondleidingen gehad door luxueuze 5-sterren hotels zoals de Wanda Vista en het Aoluguya Hotel. Vervolgens zette de reis zich voort naar Beijing, waar zij kennis hebben gemaakt met Chinese multinationals zoals Baidu en de CHC Group. Daarna werd de reis vervolgd met de high speed trein naar Shanghai.De reis werd groots afgesloten in het centrum van Shanghai op de 24e verdieping in club M1nt, een exclusieve nachtclub die al jarenlang wordt bekroond als club van het jaar.

“Het organiseren van de business trip was een geweldige maar ook uitdagende taak. Je bent immers met 50 medestudenten in een vreemd land. Dit aspect maakt het project extra spannend voor ons als projectgroep. Wij willen onze medestudenten natuurlijk de reis van hun leven bezorgen!” – projectgroep Business Trip 2019

Meld je nu aan!
Wil je ook je grenzen verleggen en zie jij jezelf ook wel een Business Trip plannen? Of heb jij toch meer belangstelling in het verwezenlijken van een ander real-life project? Neem dan snel een kijkje op eurocollege.nl en maak kennis met alle opleidingen en vestigingen of kom lang op een open dag.

undefined