TKMST | Geslaagd? Zo verras je de geslaagde!

Geslaagd? Zo verras je de geslaagde!

Het schooljaar is bijna ten einde en dat betekent voor de leerlingen en studenten in het laatste studiejaar een spannende tijd; zijn zij geslaagd? Natuurlijk houd jij ook je vingers gekruist tot je het verlossende telefoontje krijgt. Bij een positief bericht wil je de geslaagde natuurlijk ook gelijk feliciteren. Nu met de verplichte afstand kan het feliciteren een beetje lastig zijn. Greetz biedt de makkelijkste oplossing: cadeautjes verstuurd tot aan de voordeur! TKMST heeft een paar dingen voor jullie op een rijtje gezet.

Ballonnen
Deze helium ballonnen zijn hartstikke leuk om iemand die is geslaagd mee te verrassen. Ze worden bezorgd in een grote doos en komen bij het openmaken letterlijk naar boven zweven. Dit is sowieso leuk!
Er zijn verschillende modellen ballonnen (zoals het champagneglas) te vinden en bij sommige ballonnen kun je ook een foto toevoegen van de geslaagde.

undefined


Bekijk alle 
ballonnen.

Bloemen
Wie wordt er nou niet vrolijk van bloemen? Bloemen doen het altijd goed!Hierbij is het extra handig datbestellingen voor 16:00 zelfs nog dezelfde dag worden verstuurd. Weet je dus of je beste (vriend)in geslaagd is? Dan kan hij of zij vandaag nog een mooi boeketje ontvangen.

undefined


Bekijk alle 
bloemen.

 

Kaartje
Een cadeau hoeft niet altijd groot te zijn. Het gaat vaak meer om het gebaar. Wil je snel even iemand feliciteren? Laat hen dan via een origineel kaartje zien dat je aan ze denkt!Het chille aan deze kaarten is dat je het helemaal kan aanpassen met je eigen foto’s.  Zo kun je dus een foto van de geslaagde (of jullie samen) op de kaart zetten. Klein, fijn en bijzonder dus! De kaart zelf kun je in drie verschillende formaten opsturen. Je kan zelfs de kleur envelop aanpassen. Aanrader dus.

undefined

 

 

Bekijk alle kaartjes voor als er iemand is geslaagd.


Taartje of gebakje
Wat is een feestje zonder taart?! Na met bloed, zweet en tranen je diploma te hebben behaald, roept de gelegenheid natuurlijk voor taart! Via Greetz kun je nu ook gebakjes en taarten laten bezorgen. Taart, cupcakes, donuts en andere gebakjes kun je snel sturen naar de geslaagde. Hoewel de taarten en gebakjes standaard al onweerstaanbaar zijn, kun je deze ook personaliseren. Laat een bijzondere foto van jullie beide op de taart drukken, en werk deze saampjes weg.

undefined 

Bekijk alle taarten en gebakjes voor het slagen.


Beautypakket
Dit is een voorbeeld van de vele andere mogelijkheden. Bestel allerlei beautysets om de geslaagde een moment van ontspanning te gunnen! Snel, makkelijk en bovenal mega leuk.

undefined

Bekijk alle beauty cadeautjes