TKMST | Morgen studeren, maar toch een biertje drinken? Dit zijn de beste alcoholvrije bieren!

Morgen studeren, maar toch een biertje drinken? Dit zijn de beste alcoholvrije bieren!

Er zijn mensen die er van houden en er zijn mensen die het niks vinden maar alcoholvrij bier wordt steeds populairder. Hoogstwaarschijnlijk komt dit door de verschillende soorten die er tegenwoordig te krijgen zijn en die steeds beter worden. Ook komt er veel meer variatie en zijn er meer brouwers die een alcoholvrije variant op de markt brengen. Het is ook gewoon erg handig om af en toe te kiezen voor een alcoholvrij biertje, bijvoorbeeld als je de dag erna fit moet zijn of nog moet rijden. Onder studenten is het alcoholvrije bier nog niet zo populair terwijl het best handig kan zijn als je de dag erna nog moet studeren. Wil je het toch een keer proberen of ben je zelfs al een groot fan van alcoholvrij bier? Dan hebben wij goed nieuws voor je: op Alstu.nl ontdekten wij een onafhankelijke onderzoek naar het beste alcoholvrije bier, waar met behulp van een blinde smakentest de beste varianten ontdekt zijn. We zetten de beste alcoholvrije bieren op een rij op basis van dit onderzoek.

Leffe blond
Een Leffe blond is sowieso een goed biertje voor de bierliefhebber. Ook zijn zij druk bezig geweest met het maken van een alcoholvrij biertje, en dat is gelukt. Het is een heerlijk en zacht bier dat bij velen goed in de smaak valt.

Heineken 0.0%
Het bier van Heineken is erg populair en zo ook het alcoholvrije bier. Het is dan ook een van de meest gedronken biertjes van Nederland. Dit is ook logisch want het alcoholvrije bier smaakt precies hetzelfde als het normale bier. De meeste mensen zullen het verschil niet eens merken.

Het bier van Jever Fun
Een ander biertje dat erg populair is, is het bier van Jever Fun. Het bier heeft een sterke smaak en is tegelijkertijd fris en bitter. Het bier is alleen niet helemaal alcoholvrij, het alcoholpercentage is namelijk 0.3%. Dit is natuurlijk geen probleem, dit is bij veel biertjes zo. Ook als je een biertje drinkt met een alcoholpercentage van 0.3% mag je nog steeds rijden en kun je de volgende dag gewoon studeren.

Extra tip!
Wanneer je nog nooit een alcoholvrij biertje hebt geprobeerd kan het lastig zijn om te kiezen welke je nou het beste kunt nemen. Het is dan slim om eens een alcoholvrij bier pakket te kopen zodat je er een paar kunt uitproberen. Je kunt in de winkel of op internet meer dan genoeg verschillende pakketten vinden!