TKMST | Studentenkamer te klein? Lekker flexibel jouw spullen extern opslaan

Studentenkamer te klein? Lekker flexibel jouw spullen extern opslaan

Ben jij een eerstejaars student en is jouw studentenkamer perfect voor jou, maar niet groot genoeg voor je gitaar of surfplank? Geen zorgen, tegenwoordig kun je goedkoop een externe opslagruimte huren en ook nog eens met gratis ophaalservice. Zo heb jij ruimte voor je bureau om te studeren en de spullen die je niet elke dag nodig hebt staan gewoon aan de rand van de stad in een opslagunit.

Full service storage met Boxie24 opslag

Het nieuwe opslag concept van Boxie24 is vooral voor studenten interessant. Het is namelijk een self storage concept, maar dan met haal- en brengservice. Dit is handig voor studenten die geen auto of nog geen rijbewijs hebben. Lekker makkelijk online opslag reserveren vanuit je studentenkamer. Daarna rijdt er een bus voor en de sterke verhuizers nemen je spullen mee naar de opslagloods in de stad waar jij studeert. Wanneer je jouw spullen weer terug wilt hebben, kun je deze gewoon online terugvragen. Binnen 24 uur heb je de spullen in je studentenhuis staan. Je hoeft zelf helemaal niks te doen, je kan alles gewoon online regelen.

Goedkope opslag voor semester in het buitenland

Ook als je straks een semester in het buitenland gaat doen. Of wellicht een jaar in het buitenland gaat studeren, is deze service interessant. Je kan je studentenkamer dan snel onderverhuren of op AIRBNB verhuren. Jouw belangrijke spullen staan veilig in een opslagruimte. 24/7 camerabewaking en een afgesloten terrein. Jij verdient geld met je kamer en betaald een klein deel voor de opslag. Wist je dat je voor een studentenkamer van 20m2, maar een opslagunit van 2m2 nodig hebt? Je kan namelijk de kubieke meters goed gebruiken en deze units zijn 3 meter hoog. Handig stapelen en je bespaart veel geld. Slimme opslag en daarnaast ook nog geld besparen;

-          Boek je opslag online en laat je spullen ophalen

-          Spullen worden in de storage faciliteit van Boxie24 Storage gebracht

-          Jij verhuurt je kamer voor lange termijn of via AIRBNB

-          Geld verdienen door een opslag te huren

Verhuizen naar je nieuwe stad maar nog geen studentenwoning?

Jij gaat als eerstejaarsstudent in een leuke stad studeren. Echter heb je nog geen geschikte studentenwoning of kamer gevonden. Geen probleem, je kan hiervoor tijdelijk een opslag huren. Totdat je een woning hebt gevonden staan je spullen aan de rand van de stad in de opslag. Heb je iets nodig, geen probleem dan worden je spullen gewoon tot in je tijdelijke verblijf geleverd. Je hoeft geen omslachtige dingen te gaan regelen zoals een bus, vriend om je te helpen etc. Dit kan de opslagaanbieder gewoon voor jou regelen. De professionele verhuizers kunnen makkelijk duurzame verhuisdozen meenemen. Deze zijn van sterk plastic gemaakt en makkelijk stapelbaar. Jij pakt je spullen in en zij nemen het mee. Jij kan je focussen op studeren en je nieuwe perfecte woning vinden. Boxie24 regelt het zware werk voor jou, zij hebben grote bussen en opslagfaciliteiten door heel Nederland.