TKMST | Zo verras je jouw Valentijn

Zo verras je jouw Valentijn

Iedereen heeft wel iemand die hij zijn Valentijn kan noemen. Jij hebt bijvoorbeeld een liefje die je op 14 februari in het zonnetje wilt zetten. Of je bent in stilte verliefd en je wilt hem of haar in het geheim iets geven. Valentijnsdag is natuurlijk ook hét moment van het jaar om je vrienden of vriendinnen te verrassen en ze te vertellen hoe blij je met ze bent. Bijvoorbeeld met een mooi cadeau, een lief kaartje, een vrolijke ballon of, als je het een keer écht goed wilt aanpakken, een superbos rode liefdesrozen!

undefinedZeg het met een kaartje
Wist je dat de meeste mensen voor Valentijnsdag nog altijd traditioneel van een kaartje sturen? Als je daarvoor kiest, zit je dus in ieder geval helemaal safe. De vraag is alleen: wat voor kaartje? Kies je er één uit met een leuke tekst? Of ben je creatief en ontwerp je zelf een afbeelding met een eigen tekst of foto? Alles is mogelijk! Voor inspiratie: kijk even hier!

Je kunt jouw kaartje gemakkelijk online versturen. Heb je geen adres? Geen zorgen. Stiekem iets in jouw Valentijns tas (laten) stoppen is misschien nog wel spannender. Bevriende hulptroepen inschakelen is in de liefde immers altijd toegestaan. Of wat dacht je van een kaartje in de locker schuiven? Of in het fietskrat?

undefinedBlaas je liefde nieuw leven in!
Wil jij het dit jaar wat groter aanpakken? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar een ballon. Zo blaas je zeker weten je liefde nieuw leven in! Ook hier kun je helemaal losgaan met een eigen ontwerp en eigen teksten en foto’s. Maar je vindt ook veel originele, kant-en-klare ballonnen met grappige teksten. Ideaal om je vrienden of vriendinnen een blos op de wangen te bezorgen in het klaslokaal. De ballon wordt als jij dat wilt, bij jouw Valentijn thuisbezorgd in een grote doos en blijft gegarandeerd acht dagen zweven! Zo’n ballon drijft jouw Valentijn vanzelf naar jouw roze wolk!

undefinedGo all-the-way
Je kunt je Valentijn natuurlijk overtuigen met een lief gedichtje: Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, lieve Valentijn, ik hou van jou! Maar hoe overweldigend is het om échte rode rozen te geven! Wil jij als (stille) aanbidder werkelijk overtuigen, doe eens gek en koop een schitterende bos rode rozen. Ze worden thuisbezorgd en staan meer dan een week vol in bloei. Je weet één ding zeker: cupido staat bij jou in het krijt. 💘

undefined