TKMST | De TKMST van... Noah Berry

De TKMST van... Noah Berry

Na zijn deelname aan RTL-programma Love Island kreeg de carrière van Noah een boost. Sindsdien heeft hij niet stil gezeten en is hij hard aan het werk om zijn plannen voor de TKMST te realiseren. Hoe hij dit fixt lees je hier! “Het is hard werken. Je bent fulltime bezig, maar omdat het mijn passie is kan er ik ook van genieten..”

 1. Voor je deelname aan Love Island studeerde je International Business and Management. Waarom koos je voor deze studie?
  “Ik heb altijd al de ambitie gehad om te ondernemen en zag mijzelf het liefste reizen voor mijn werk. Een internationale omgeving is avontuurlijker en dynamischer en dat trekt mij meer aan. Er is veel ruimte voor het opdoen van nieuwe ervaringen. Destijds dacht ik ook “iedereen gaat studeren dus laat ik dat ook maar doen”. Studeren leek gewoon een logische stap. Ik probeerde alles te combineren door deze studie te volgen.”

 2. Hoe verliep het studeren?
  “Studeren ging goed, maar ik heb mij altijd meer bezig gehouden met mijn eigen interesses en doe het liefste dingen waar ik een passie voor heb. Studeren was dat niet per se. Het telefoontje met de mededeling dat ik mee mocht doen met Love Island zag ik als een mooie uitweg. Het was een bewuste keuze, de juiste stap in de richting die ik op wilde gaan. ”

 3. Je bent nu vooral hard aan het werk. Waar houd jij je nu vooral mee bezig?
  “Ik focus mij nu op modellenwerk, fotografie en videografie. Het is leuk om mijn creativiteit kwijt te kunnen in de dingen die ik maak. Ik wil mij graag onderscheiden van anderen door zelf creatieve invulling te geven aan de dingen die ik doe. Als je binnen een bedrijf promotie wilt maken, moet je ook hard werken. Datzelfde geldt voor content creators. Ik zet momenteel graag dat stapje extra. Daarnaast heb ik ook mijn eigen managementbedrijf opgezet: Dudes from the Dam. Met twee vrienden specialiseer ik mij in influencer-marketing. Voor influencers door influencers dus.”

 4. 23 Jaar en een eigen bedrijf. Dat is een goede start! Wat zijn jouw plannen voor de TKMST?
  “Het is hard werken. Je bent fulltime bezig, maar omdat het mijn passie is kan er ik ook van genieten. In de TKMST zie ik mijzelf verder gaan met ondernemen. Het is een lang leerproces. In de loop der tijd ontwikkel ik mij meer in fotografie en videografie en wil ik graag voor grote klanten ingezet worden om campagnes te realiseren. Nu ben ik nog jong en zie ik er nog goed uit, dus sta ik zelf ook nog veel voor de camera. Met mijn creative agency ben ik momenteel ook projecten aan het aannemen om in samenwerking met bedrijven campagnes zelf uit te voeren. Dit is iets waar ik veel interesse in heb en mij verder in wil ontwikkelen: meer achter de camera staan dan ervoor.

 5. Waar ben je het meest trots op?
  “Wat ik een fijn gevoel vind, is het gevoel van onafhankelijkheid dat ik voor mijzelf heb gecreëerd. Op jezelf kunnen bouwen en voor jezelf kunnen zorgen zonder lening zorgt voor een bijzonder soort vrijheid. Ik ben blij dat ik binnen mijn werk zelf de broek aan heb. Ik werk daar hard voor en daar ben ik trots op.”

 6. Wat is jouw gouden tip aan scholieren en studiekiezers?
  “Doe niets waar je je niet goed bij voelt en houd geen rekening met de mening van anderen. Vanaf de middelbare school heb ik altijd al kritiek gekregen op wat ik deed. Focus op wat jíj wilt. Zit niet stil, werk hard en wees proactief. Heb geduld en focus je op je doel. Er zijn eindeloze mogelijkheden.”

Beauty en brains dus! Wil jij nou weten wat Noah verder allemaal doet, dan kan je hem natuurlijk altijd volgen op Instagram😉