Tijdens je studie verhuizen, zo blijft alles op orde

Geschreven op: 1 apr 2020
Op kamers
Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.

Stel je zit middenin je tentamens maar moet ook verhuizen omdat het huurcontract stop. Dat kan voor een hele hoop stress zorgen en dat is niet wat je kunt gebruiken tijdens je tentamens. Helaas komt het vaak voor dat huurcontracten niet verlengd worden en je noodgedwongen moet verhuizen. In deze blog lees je hoe je de verhuizing goed kan plannen en zorgt dat alles op orde blijft.

Begin op tijd met inpakken 

Een huurcontract heeft een opzegtermijn maar vaak weet je ruim van tevoren al wanneer je contract stopt. Hierdoor heb je dus de tijd om alles te gaan plannen. Het belangrijkste is dat je op tijd begint met inpakken. Het is zeker tijdrovend maar je kan het inpakken van dozen goed verdelen. Begin bij spullen die je niet gebruikt de komende tijd. Vervolgens pak je steeds beetje bij beetje in en zo zorg je ervoor dat alles ruim op tijd ingepakt is. Het op tijd inpakken van al je spullen helpt zeker bij het verminderen van de stress omdat je het niet op het laatste moment hoeft te doen. 

Huur een verhuisbedrijf in

Ben je nou echt te druk of gestresst voor deadlines en tentamens? Dan kan je er zeker voor kiezen om een verhuisbedrijf in te huren. Het verhuisbedrijf zorgt voor verhuisdozen die je kan gebruiken bij het inpakken en daarnaast hebben zij veel ervaring met verhuizen waardoor het efficiënter en sneller gedaan wordt. Het verhuisbedrijf zorgt voor geschikt vervoer, ervaren verhuizers en voor minder stress. Het enige wat je hoeft te doen is inpakken en zij doen de rest. Om kosten te besparen kun je het beste een verhuisbedrijf zoeken in de buurt. Als je in Zuid-Holland woont kan je kijken naar Verhuisbedrijf Rotterdam of als je in Utrecht woont naar Verhuisbedrijf Utrecht. 

Planning is key

Waarschijnlijk heb je het al vaker gehoord maar het is erg belangrijk om een planning te maken. Op tijd beginnen met inpakken vermindert de stress en daarnaast is het ook belangrijk om op tijd te bedenken of je een verhuisbedrijf inhuurt of dat je zelf gaat verhuizen. Wanneer je een verhuisbedrijf in wilt huren dan zal je dit ook snel moeten regelen want door de drukte kan het zijn dat jouw gewenste verhuisdag al is volgepland. 

 

Kortom, zorg ervoor dat je stress level laag blijft en begin op tijd met het plannen van de verhuizing. Ontzorg jezelf door een verhuisbedrijf in te schakelen en houd meer tijd over voor je studie!