You can't go wrong met deze sneakers dit schooljaar!

Geschreven op: 17 okt 2022
Studeren en Studentlife
Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.

Na genoten te hebben van een heerlijke vakantie, is het over minder dan een maand weer tijd om naar school te gaan. En of je nu op de middelbare school zit of al aan het studeren bent: een nieuw jaar is altijd een goede reden voor een paar nieuwe sneakers. Maar door het vele aanbod aan schoenen zie je soms door de bomen het bos niet meer.. Daarom zetten wij enkele toffe schoenen voor zowel dames als heren op een rijtje.

Voor dames:

undefined

HOGAN 

Hoe stoer maar toch ook schattig zijn deze dames sneakers? De schoenen hebben veel verschillende kleuren, maar toch oogt het niet te druk. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van rustige kleuren, zoals roze en beige. De grofheid van de schoen geeft hem net de nodige stoere touch. Hogan is een exclusief Italiaans schoenenmerk en staat bekend om prachtige sportieve stijlen uitgevoerd in het zachtste leer en suède. Dat is ook wel goed terug te zien bij deze sneakers!

undefined

Fiamme 

Deze flitsende schoenen springen meteen in het oog door de toffe bloemen op de zijkant. De bloemen hebben een erg mooie en sprankelende roze en rode kleur. Op beide schoenen is deze versiering anders, tof! De rest van de schoen is uitgevoerd in neutraal zwart leer, waardoor hij toch redelijk neutraal blijft en je de sneakers goed kunt combineren met verschillende soorten outfits. Fiamme is een Antwerps schoenenmerk, bestaat nu zo’n 6 jaar en mag niet in je kast ontbreken.

undefined

Guess

Als jij van een panterprintje houdt, zijn deze heren sneakers van Guess perfect voor jou. Ze zijn uitgevoerd in een zachte blush kleur. De vorm van de schoen is een beetje grof, waardoor hij erg stoer oogt. Goed te combineren met bijvoorbeeld een gave skinny of mom jeans. De rozige kleur kun je goed dragen met verschillende soorten kleuren, maar ook wit of zwart staat er erg leuk op. Hiermee zet jij sowieso de trend!

 

Voor heren:

undefined

Calvin Klein

Hou jij van verschillende kleuren op je schoen? Dan moet je deze stoere sneakers van Calvin Klein zeker eens bekijken. Alle kleuren die erop zitten zijn prachtig en vormen samen een geheel. De schoenen zijn erg stoer, waardoor je ze goed kunt combineren met bijvoorbeeld een jeans. 

undefined

Mason Garments 

Als je van iets minder grove schoenen houdt met neutrale kleuren, kun je beter voor deze gaan. Door de suède stof hebben de sneakers een luxe uitstraling. Je kunt ze hierdoor niet alleen combineren met een casual outfit, maar ook met een wat nettere. Is jouw outfit blauw, groen of een hele andere kleur? In alle gevallen zal dit goed matchen met de schoen. 

undefined

Moschino heren

Ook in de categorie neutrale kleuren, maar dan met een wat stoerdere touch: deze gave sneakers van Moschino. De grove zool maakt hem erg tof. Combineer de sneakers een met een stoere spijkerbroek, bijvoorbeeld met gaten erin. Hiermee zul je zeker opvallen bij jouw klasgenoten! 


Deze sneakers zijn gespot bij modeplatform Winkelstraat.nl. Neem eens kijkje bij hun uitgebreide assortiment dames sneakers of heren sneakers om te zien of er ook iets voor jou tussen zit.