Meeloopdag Bestuurskunde: Beleid, Bestuur en Organisatie

Vorm
Heb je altijd al eens in de collegezaal willen zitten van een eerstejaars student van de Bachelor Bestuurskunde voor de specialisatie Beleid, Bestuur en Organisatie? Dan is dit je kans!
Meld je aan voor een meeloopdag en stap de collegazaal binnen om mee te doen met het hoorcollege van het vak Sociologie. Bij het vak sociologie analyseren we het gedrag van groepen mensen in de samenleving, dit is belangrijk voor bestuurskundigen omdat hierdoor de maatschappij beter te begrijpen valt. Sociologie houdt zich voornamelijk bezig met het begrijpen van het gedrag van mensen in grote groepen, er wordt gezocht naar verklaringen op problemen als waarom is er een toenemende mate van wantrouwen in de overheid? Hoe valt polarisatie te verklaren in de samenleving? En de kloof tussen arm en rijk?
Voorafgaand aan het college geeft de studentvoorlichter een algemene presentatie over de Bachelor Bestuurskunde. Hier stel je al je vragen over de opleiding aan onze studenten. Na afloop is er nog ruim de tijd voor vragen en een rondleiding op de Campus Den Haag.
okt
6
2023
Tijd: 11:15 - 13:15 uur
Adres:
Turfmarkt 99
2511 DP DEN HAAG

1 opleiding doet mee aan deze activiteit

Universiteit | Voltijd | Recht en Bestuur

Bestuurskunde

Den Haag
Bachelor

Meer open dagen van Universiteit Leiden - Den Haag

4
dec
Meeloopdag Bestuurskunde | BBO | DDG| EBM
Tijd: 12:15 - 14:15 uur
6
apr
Proefstuderen BSc. Security Studies
Tijd: 13:30 - 16:30 uur
6
apr
Proefstuderen BSc. Bestuurskunde
Tijd: 12:30 - 15:30 uur
Bekijk alle open dagen van Universiteit Leiden