On Campus Proefstuderen Leiden University College Den Haag

Vorm
Overweeg je een studie aan een University College, en ben je benieuwd wat Leiden University College The Hague (LUC) te bieden heeft? Wellicht ben je al bij een open dag geweest, en ben je er klaar voor om wat dieper in de studie te duiken? Wil je zelf ervaren hoe een les op een university college gaat? Meld je dan aan voor onze Experience Day op Donderdag 23 november!
Wat kun je verwachten?
We beginnen de dag met een interactieve informatiesessie, waar je de studie beter kunt leren kennen en vragen kunt stellen. Je gaat daarna naar een proefcollege, en kunt op de informatiemarkt met studenten en medewerkers praten om al je brandende vragen te stellen. Ook ga je mee op een campus tour in het gebouw. Het is de beste manier om de LUC beter te leren kennen, en helpt je misschien ook wel bepalen of dit de juiste studie is voor jou!
Ouders en verzorgers zijn welkom, maar tijdens de proefcolleges bieden we wel een aparte informatiesessie aan. Omdat we beperkte capaciteit hebben in ons gebouw vragen we je om maximaal één ouder mee te nemen. Wil je toch meer gasten meebrengen? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we wat mogelijk is.
Kun je niet naar de campus in Den Haag komen? We bieden ook een hybride optie!
nov
23
2023
Tijd: 12:00 - 17:30 uur
Adres:
Turfmarkt 99
2511 DP DEN HAAG

1 opleiding doet mee aan deze activiteit

Universiteit | Voltijd | Interdisciplinair

Liberal Arts and Sciences: Global Challenges

Den Haag
Bachelor

Meer open dagen van Universiteit Leiden - Den Haag

6
apr
Proefstuderen BSc. Security Studies
Tijd: 13:30 - 16:30 uur
6
apr
Proefstuderen BSc. Bestuurskunde
Tijd: 12:30 - 15:30 uur
6
apr
Experience Day International Studies
Tijd: 12:00 - 16:30 uur
Bekijk alle open dagen van Universiteit Leiden