Smart Technology

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Smart Technology stoomt jou klaar voor een carrièrestap in de industriële automatisering. Ben jij de bedenker van robot toepassingen of geautomatiseerde systemen? Volg dan deze opleiding.
Werk jij op technisch en operationeel niveau bij een bedrijf op het gebied van industriële automatisering en wil je doorgroeien? Smart Technology combineert onderdelen van mechanica, elektronica en IT in één product. Bijvoorbeeld een onkruidrobot, een automatisch geleid voertuig of een exoskelet. Bij Smart Technology werken we vanuit een geïntegreerd perspectief vanuit werktuigbouwkunde, elektrotechniek, IT en robotisering. Veel bedrijven zijn opzoek naar technisch geschoolde mensen op Ad-niveau. Je kunt als afgestudeerde van de Ad Smart Technology direct een meerwaarde in je bedrijf zijn.
Je wordt opgeleid om een opdrachtgever te adviseren over een ontwerp van een product, waarbij je rekening houdt met schaalbaarheid en toekomstige ontwikkelingen in de smart technology. Daarnaast leer je hoe je een slim product zelf kan ontwikkelen, van idee tot en met realisatie. Hierbij houd je rekening met bedrijfsveiligheid, Human-Machine Interface, security en milieu. Je leert over het aansturen van apparaten met actuatoren door de inzet van sensoren, elektronica, microcontrollers en PLC-systemen. Je gaat werken met 3D-printers, robots, sensoren, moderne applicaties en computerprogramma’s.

Toelatingseisen

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2023 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Smart Technology
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9.3 9.3 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de inhoud van de opleiding, denk bijv. aan het niveau van je opleiding, de aansluiting op je vooropleiding en de kwaliteit van het studiemateriaal.
Inhoud
8 8 0
Deze opleiding
Smart Technology
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.9 7.9 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
7.5 7.5 0
Toon meer

Adres:
Burgemeester S'jacobplein 1
3015 CA Rotterdam

Deze instellingen hebben ook een open dag

Hogeschool Rotterdam - Rotterdam

apr
17
2024
Proefstuderen Engineering en Smart Technology (voltijd)
Locatie:
Tijd: 16:00 - 17:00