Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.
Niveau
Graad
Vorm
Sector
Wil je als sport- en beweegprofessional vernieuwing brengen binnen de sector en bruggen slaan naar andere sectoren? Start dan met de Master Sport- en Beweeginnovatie.
Wil je als sport- en beweegprofessional nieuwe professionele standaarden ontwikkelen? Nieuwe professionele standaarden ontwikkelen? Start dan met de Master Sport- en Beweeginnovatie. Een opleiding die wetenschap, praktijk en beleid bijeenbrengt en duurzaam met elkaar verbindt.
Het profiel van een Master Sport- en Beweeginnovatie sluit optimaal aan op de professionaliseringsbehoefte in het werkveld. Eenmaal afgestudeerd, kan je de benodigde innovatie realiseren en verankeren in je dagelijkse beroepspraktijk. Door de flinke dosis inhoudelijke kennis, maar ook door de aangeleerde verandermanagementvaardigheden en leidinggevende capaciteiten. Bovendien fungeren Masters in Sport- en Beweeginnovatie vaak als rolmodel voor professionals in hun omgeving door de combinatie van inhoudsdeskundigheid en praktijkgerichtheid. De opleiding is geschikt voor bijv. een sportmanager van een koepelorganisatie als NOC*NSF of een leefstijladviseur bij een arbodienst. Ook een docent lichamelijke opvoeding kan zich met de opleiding verder professionaliseren (lerarenbeurs!), net als een beleidsadviseur van lokale, regionale of nationale overheid die sport met andere beleidsterreinen wil verbinden.

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2022 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Sport- en Beweeginnovatie
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9 8.2 0.8
Deze opleiding
Sport- en Beweeginnovatie
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.3 7.3 1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.4 6.3 2.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.2 6.4 0.8
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
7.8 6.8 1
Toon meer

Adres:
Kapittelweg 33
6525 EN Nijmegen

Deze instellingen hebben ook een open dag

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen - Arnhem

jun
5
2024
Open Avond (deeltijd) 5 juni 2024
Locatie:
Tijd: 17:00 - 21:00

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen - Arnhem

nov
27
2024
Open Avond (deeltijd) 27 november 2024
Locatie:
Tijd: 17:00 - 21:00