Advanced Health Informatics Practice

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Hoe maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden van ICT om de gezondheids- en welzijnszorg te verbeteren? Daar ga jij straks het antwoord op vinden. Gezondheid en welzijn is te ingewikkeld voor ICT-professionals, en ICT is te ingewikkeld voor professionals in de gezondheidszorg en welzijn. De Advanced Health Informatics Practitioner is de professional die die twee met elkaar verbindt bij informatiserings- en innovatieprojecten binnen de (gezondheids)zorg.
De Master Advanced Health Informatics Practice (AHIP) is voor professionals die zich willen ontwikkelen tot advanced practitioner op het snijvlak van (gezondheids)zorg, welzijn en ICT. De opleiding is geschikt voor belangstellenden uit verschillende sectoren binnen gezondheidszorg en welzijn.

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2023 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Advanced Health Informatics Practice
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.5 8.5 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de inhoud van de opleiding, denk bijv. aan het niveau van je opleiding, de aansluiting op je vooropleiding en de kwaliteit van het studiemateriaal.
Inhoud
7.4 7.4 0
Deze opleiding
Advanced Health Informatics Practice
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.5 7.5 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.1 7.1 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
7.4 7.4 0
Toon meer
Opleiding in beeld

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

13
dec
Open Avond Inholland Diemen
Tijd: 17:00 - 20:00 uur

Adres:
Diemen

Andere open dagen van deze instelling

dec
13
2023

Open Avond Inholland Diemen

Locatie:
Tijd: 17:00 - 20:00
feb
7
2024

Open Avond Inholland Diemen

Locatie:
Tijd: 17:00 - 20:00
apr
6
2024

Open Dag Inholland Diemen

Locatie:
Tijd: 10:00 - 14:00