Applied Data Science & Artificial Intelligence

Niveau
Graad
Vorm
Sector
ChatGPT: schrijft en programmeert door miljarden regels tekst en code te bestuderen. Deze AI ontwikkeling gaat razendsnel en kom je tegen in allerlei sectoren. Van gezondheidszorg, landbouw, marketing en recht tot ontwikkelingshulp! Computers 'leren’ op basis van data. Organisaties kunnen met die waardevolle kennis onderbouwde beslissingen nemen. Ben jij benieuwd hoe dit werkt? Volg de opleiding Applied Data Science & Artificial Intelligence in Zoetermeer of Den Haag.

Al snel zul je zien: werken met data en artificial intelligence houdt veel meer in dan techniek alleen. Je kijkt ook naar de sociale en ethische kant daarvan. Welk probleem wil een organisatie oplossen? Welke data is beschikbaar? Tasten jouw oplossingen niet onbedoeld de privacy van personen aan? De kennis die je opdoet over programmeren en machine learning, leer je toepassen in de organisatie waarvoor je gaat werken. Kortom, je leert door te doen.

Toelatingseisen

C&M
met Wiskunde A of Wiskunde B
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar
C&M
met Wiskunde A of Wiskunde B
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
Volledig toelaatbaar
N&T
Volledig toelaatbaar

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2023 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Applied Data Science & Artificial Intelligence
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.6 8.7 -0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de inhoud van de opleiding, denk bijv. aan het niveau van je opleiding, de aansluiting op je vooropleiding en de kwaliteit van het studiemateriaal.
Inhoud
7.9 7.8 0.1
Deze opleiding
Applied Data Science & Artificial Intelligence
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.3 7.9 0.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.7 7.8 0.9
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
7.8 7.3 0.5
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
8 7.7 0.3
Toon meer

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

9
nov
Open Dag
Tijd: 10:00 - 14:00 uur

Adres:
Bleiswijkseweg 37
2712 PB Zoetermeer

Deze instellingen hebben ook een open dag

Breda University of Applied Sciences - Breda

mei
22
2024
Online open dag
Locatie:
Tijd: 16:00 - 17:00

De Haagse Hogeschool - Zoetermeer

nov
9
2024
Open Dag
Locatie:
Tijd: 10:00 - 14:00